ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
vino aivopuolisko trendit kirjat lehdet sähköinen glbt-kirjasto elokuvat ja sarjafilmit tv-kalenteri televisio radio levyesittelyt artistiesittelyt listat ooppera linkit kaikki artikkelit

Näyttelijä Jim Carrey ilmaisee tukevansa homoja

JuhaniV • 27.12.2010 10:40 • 2 kommenttia. UUTISET: VIIHDE JA KULTTUURI
Suorasuu Jim Carrey ottaa kantaa homojen kiusaajiin.

Elokuva I Love You Philip Morris tuli ensi-iltaan Yhdysvalloissa paljon myöhemmin kuin muualla maailmassa. Syynä viivyttelyyn olivat elokuvan varsin rohkeat seksikohtaukset amerikkalaisen mittapuun mukaan.

Elokuvan toinen päänäyttelijä Jim Carrey on ryhtynyt julkisuudessa puolustamaan homoja ja ilmaissut paheksuntansa homoja kiusaavia kohtaan.

Elokuvan julkitulon aikoihin hän oli haastateltavana David Letterman -showssa. Carrey kommentoi jotenkin näin: "Jestas, me emme ole aikuistuneet lainkaan? Mehän olemme kuin kakarat koulun pihalla. Herraisä, Dave, etkö sinä ole ikinä kohdannut homomiestä!"

Carrey pitää homojen kiusaamista kamalana, eikä se hänen mukaansa kuulu enää tähän päivään. "Joka kerta kun sinä katsot jotain ihmistä ajatellen, että minä en pidä tuosta ihmisestä, huomaa, että juuri tuo piirre koskee sinua itseäsi."

"Kuka tahansa, joka kiusaa jotakuta mistä tahansa syystä, ei ole minun kaverini."

"Jotkut kaikkein eniten arvostamani henkilöt minun elämässäni ovat homoja."


Katso myös nämä
 

 

Lukijoiden kommentit (kommentit ovat kirjoittajiensa mielipiteitä)
Noin toimii oikea heteromies, ja uskaltaa asettua rintamaan homoja puolustamaan. Hän ei epäile omaa identiteettiöön, se vón vahva ja kestää!
  oscari • 27.12.2010 13:43
En yhtään ihmettele, että tämä nimekkäin näyttelijöin varustettu leffa kärsi levitysvaikeuksista Atlantin takana. Montaa älyttömyyttä puolestaan ei ole estetty leviämästä; esimerkkeinä vaikkapa televisioevankelistat ja lököt uimashortsit (mutta bikinien minimipeitolle ei ole asetettu rajaa). On maksavien katsojien aliarvioimista jarrutella ihan hyvän elokuvan levitystä.

Toinen pääosan esittäjistä (varsinaista naispääosaa ei leffassa taidakaan olla) eli Ewan McGregor on jo kokenut miesten pussaaja leffoissa. Mies on myös sanonut, että häntä harmittaa naisnäyttelijöiden pistäminen riisuutumaan useimmissa leffoissa ilman juonellista syytä. Siksi tämä kolmen lapsen isä aikoo miehenä heittää vaatteet pois niin monessa leffassa kuin mahdollista.
  Ossi Halme • 27.12.2010 19:03
Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy