ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
vino aivopuolisko trendit kirjat lehdet sähköinen glbt-kirjasto elokuvat ja sarjafilmit tv-kalenteri televisio radio levyesittelyt artistiesittelyt listat ooppera linkit kaikki artikkelit

Napakympissä nähdään herrat A, B, C ja X

Sami Mollgren • 23.02.2018 15:05 • 1 kommentti. UUTISET: VIIHDE JA KULTTUURI • KOTIMAA
Nykyään televisiokanava Nelosella esitettävässä Napakymppi-parinmuodostusohjelmassa nähdään sunnuntaina 25. helmikuuta jakso, jossa kaikki kumppania etsivät ovat miehiä. Asiasta kertoi Iltalehti.

Ohjelmassa on kyse parisuhdevisailusta, jossa kilpailija X koettaa kysymystensä avulla selvittää, kuka sermin takana olevista kilpailijoista A, B tai C olisi sopivin elämänkumppani. Kilpailija X ja tämän kolmesta vaihtoehdosta valitsema henkilö saavat palkinnoksi yhteisen matkan. Osallistujien vastaukset valintakysymyksiin on jo aiemmin annettu tietokoneen analysoitavaksi, ja mitä lähemmäs tietokoneen antamaa ihannekumppani-tulosta kilpailija X osuu, sitä parempaan matkakohteeseen pari pääsee.

Perinteisesti Napakympissä kilpailuasetelmassa kilpailija X on ollut eri sukupuolta kuin kilpailijat A, B ja C. Ensimmäistä kertaa kilpailijat ovat kaikki samaa sukupuolta.

Sunnuntain jaksossa herra X on 26-vuotias helsinkiläinen matkailualan opiskelija Anssi, herra A on 23-vuotias espoolainen vuoropäällikkö, herra B on 27-vuotias tamperelainen myyntineuvottelija Joonas ja herra C on 34-vuotias laitoshuoltaja Turusta.

Formaatti tuli Yhdysvalloissa tunnetuksi 1960-luvulla nimellä The Dating Game. Suomessa Napakymppi-nimellä tunnettua kilpailua esitettiin MTV:llä vuodesta 1985 vuoteen 2002. Ohjelmaa lähes koko ajan juontanut Kari Salmelainen yritti herätellä formaattia henkiin nettitelevisiossa vuonna 2011. Nelonen otti sarjan ohjelmistoonsa syksyllä 2017 ja sitä nähdään vielä ainakin keväällä 2018. Nyt juontajana on Janne Kataja.

Napakymppi nähdään Nelosella sunnuntaisin klo 19.30.


Katso myös nämä
 

 

Lukijoiden kommentit (kommentit ovat kirjoittajiensa mielipiteitä)
Yes !! Äntligen !!
  Miehet kunniaan (ei rekisteröitynyt) • 23.02.2018 19:50
Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy