ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


kirjat lehdet sähköinen glbt-kirjasto elokuvat ja sarjafilmit teatteri tv-kalenteri televisio radio musiikki levyesittelyt artistiesittelyt listat euroviisut
internet ja seksuaalivähemmistöt novellit ja tarinat viihde, musiikki & kulttuuri -keskusteluviihde ja kulttuuri

My Own Private Idaho (Matkalla Idahoon)

Hank • 01.07.2003 14:42 ELOKUVAT JA SARJAFILMIT
My Own Private Idaho (Matkalla Idahoon)

Ohjaus: Gus van Sant (USA, 1991)

Pääosissa:
- Mike Waters - River Phoenix
- Scott Favor - Keanu Reeves
- Richard Waters - James Russo
- Bob Pigeon - William Richert
- Gary - Rodney Harvey


Matkalla Idahoon on elokuva, jossa seurataan kahden miespuolisen prostituoidun Miken ja Scottin ystävyyttä Seattlessa. He asuvat kaduilla, käyttävät huumeita ja myyvät itseään sekä miehille että naisille.

Mike on hiljainen narkolepsiaa sairastava homo joka on lapsena tullut jätetyksi. Miken päämääränä on löytää kauan kadoksissa ollut äiti. Scott puolestaan on menestyvän perheen kapinoiva jälkeläinen, hän elää elämäänsä lähinnä voidakseen aiheuttaa isälleen häpeää.

Mike on rakastunut Scottiin joka puolestaan väittää olevansa hetero, ja että hänen elämäntyylinsä kaduilla on vain ohimenevää.

Yhdessä he lähtevät seikkailuun, etsimään Miken äitiä, heidän matkansa vie Seattlesta Idahon kautta Italiaan jossa Scottin matkaan tarttuu kaunis tyttö.


Katso myös nämä
 

 

Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
Katso myös nämä
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy