ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
internet ja seksuaalivähemmistöt homoseksuaalisuus ja uskonto linkit kaikki artikkelit

Muslimisaarnaaja Bilal Philipsin Suomen-matka peruuntui

Sami Mollgren • 19.03.2014 08:05 • 2 kommenttia. UUTISET: YHTEISKUNTA JA POLITIIKKA • KOTIMAA
Homovastaisista puheistaan tunnetun muslimisaarnaaja Bilal Philipsin Suomen-vierailu on peruuntunut. Peruuntumisesta on kerrottu Helsingin Muslimit -yhdistyksen verkkosivuilla tiistaina.

Asiasta kertoo Perussuomalaiset-lehti.

Philipsin oli määrä saapua puhumaan Helsinkiin maaliskuun lopussa. Vierailua järjesti Helsingin muslimit -yhdistys. Peruuntumisen taustalla oli epävarmuus Philipsin maahanpääsystä.

Tarkempi tapahtumapaikka oli tarkoitus ilmoittaa myöhemmin vain lipun puhetilaisuuteen lunastaneille. Yhdistyksen sivuilla olevan tekstin mukaan "rasistiset liikkeet ovat häirinneet tilaisuuden järjestämistä". Philipsin nyt peruuntuneen Suomen-vierailun ajankohdaksi kerrotiin 29.-30. maaliskuuta.

Philipsillä on maahantulokieltoja useisiin maihin.


Katso myös nämä
 

 

Lukijoiden kommentit (kommentit ovat kirjoittajiensa mielipiteitä)
Suomessa olisi hyvä ottaa yhtenäisen maahantulo-torjuva kanta kaikkiin abrahamisiin ääriliikesaarnaajiin, eli myös ortodokseihin, katolisiin, helluntailaisiin, evankelistoihin ja muihin jonninjoutaviin hölynpölyihin.

Tosin ikävästi tuonne Eduskuntasaliin on kyllä päässyt livahtamaan homovastaisia ääriuskontoliikesaarnaajia, erään kardinaali-imaamimaisen ääriuskontoliikkeen parissa.

Kummallista on se, että (kaikista) uskonnoista vapaaksi ateistiksi itseään väittänyt ja aseettoman siviilipalveluksen suorittanut, sekä radikaali-islamista varoitellut Jussi Halla-aho on Eduskunnassa tehtaillut aloitteentekijänä keskeisesti lakialoitteita ampuma-aselupien höllentämiseen liittyen

www.eduskunta.fi

ristiretkiäkö se Halla-aho on valmistelemassa? Vaikkakin hän yhtyykin islamisteihin epätasa-arvokannatuksessaan emotionaalisseksuaalivähemmistöjä kohtaan, uskonto-katolisessa puolueessaan muka-ateistina.

Kommenttia muokattu: 19.03.2014 klo 14:18
  human • 19.03.2014 14:07
Olen ymmärtänyt, että yhtäläisesti kaikki ääriaines näiden maailmankatsomuksesta riippumatta havaitsee valtiollisten rajojen olemassaolon, jos niikseen tulee.
  smo • 20.03.2014 07:16
Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
Uutisista on olemassa RSS-syöte. Jos olet Twitterin käyttäjä, löydät otsikot osoitteessta twitter.com/ranneliike. Ranneliike.net löytyy myös Facebookista.
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy