ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
internet ja seksuaalivähemmistöt homoseksuaalisuus ja uskonto linkit kaikki artikkelit

Muslimisaarnaaja Bilal Philips saapui sittenkin Suomeen

Sami Mollgren • 28.03.2014 19:37 • 2 kommenttia. UUTISET: YHTEISKUNTA JA POLITIIKKA • KOTIMAA
Homovastaisista puheistaan tunnettu muslimisaarnaaja Bilal Philipsin saapui Suomeen.

Asiasta kertoo MTV3.

MTV3 kertoo, että Philips puhuu The Submission to Allah -nimisessä tapahtumassa. Toistaiseksi tapahtuman pitopaikkaa ei ole kerrottu julkisuuteen.

Aiemmin kerrottiin hänen matkansa peruuntumisesta, koska hänen maahanpääsynsä katsottiin olevan epävarmaa. MTV3:n mukaan Philipsin on kutsunut Suomeen internetissä toimiva Suomen islamilaisen akatemia. Aiemman kutsun takana oli Helsingin Muslimit -yhdistys.

Jamaikalaissyntyinen ja Kanadassa kasvanut Philips sai keväällä 2011 Frankfurtissa pitämänsä esiintymisen jälkeen vuoden mittaisen karkotuksen Saksasta. Karkotuksen taustalla olivat Philipsin esittämät näkemykset homoseksuaalisuudesta.


Katso myös nämä
 

 

Lukijoiden kommentit (kommentit ovat kirjoittajiensa mielipiteitä)
Suomeen olisi hyvä saada nykyistä parempi syrjintäsuojalainsäädäntö, jonka nojalla noitten kaikkien abrahamisten vihanlietsojien maahantulo voitaisiin asiallisesti ja yhdenmukaisesti evätä.
Vastaavantyyppisiä saarnaajiahan on tullut tänne umpikristillisen ns. eheytysliikkeen yms parissakin.

- - -

youtubestakin löytyy dokkari Gay muslims UK www.youtube.com

Näitten videoidenhan ainakin väitetään olevan Saudi-Arabiasta tai jostain Lähi-Idästä. Tulkintaongelmaa toki siinä että juhlakulttuureissa tuolla miehet ja naiset on paljolti erotettu toisistaan.

www.youtube.com

www.youtube.com

Kommenttia muokattu: 29.03.2014 klo 10:41
  human • 29.03.2014 10:28
Poliisit paikalle ja jos on vihapuhetta niin otetaan kiinni.
  puppeliassi • 29.03.2014 15:25
Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
Uutisista on olemassa RSS-syöte. Jos olet Twitterin käyttäjä, löydät otsikot osoitteessta twitter.com/ranneliike. Ranneliike.net löytyy myös Facebookista.
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy