ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
ilmiöitä homoseksuaalisuuden ympärillä vino aivopuolisko internet ja seksuaalivähemmistöt homoseksuaalisuus ja uskonto pride ja vapautusliike pride-kalenteri tuki- ja neuvontapalvelu homoFAQ seksuaalisuus ja sukupuoli perheet kaappi linkit kaikki artikkelit

Muotisuunnittelija Kenneth Cole nostaa esiin epäkohtia

vaeltaja2006 • 14.09.2011 14:00 IHMISIÄ JA ILMIÖITÄ
Asustesuunnittelija Kenneth Cole on syntynyt 1954 Brooklynissa New Yorkissa. Isä oli El Greco –kenkätehtaan omistaja. Vuonna 1982 hän perusti muotitalon Kenneth Cole Productions. Hän pääsi alkuun kenkäsuunnittelulla ja oli pian mukana 200 menestyneimmän pienyrityksen listalla.

Vuonna 1985 Kenneth Cole alkoi tukea AIDS-työtä ja tutkimusta. Vuonna 2005 maailman aids-päiväksi hän suunnitteli t-paidan, jossa luki: Meillä kaikilla on aids, tai Minulla on aids. Tarkoituksena oli vähentää aidsiin liittyvää häpeäleimaa. Cole kertoi, että toisen maailmansodan aikana Tanskan kuningas Christian pani rintaansa juutalaistähden, koska natsit vaativat tähden kaikille juutalaisille.

Vuonna 1986 Cole avioitui New Yorkin entisen kuvernöörin tyttären, Maria Cuomon kanssa. Nyt syyskokoelmassaan Kenneth Cole haluaa edistää homoavioliittoja. Nettisivulla wheredoyoustand.com on videoita eri kampanjoista. Sieltä löytyvät myös gay-oikeuksien sivut.

» Video


Katso myös nämä
 

 

Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy