ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
hiv harrastukset hyvinvointi linkit kaikki artikkelit

München: Seksilelujen poistosta iso lasku


Hauskuutusvälineitä, joissa piilee vaaroja
Müncheniläismies oli maaliskuussa asentanut sukuelimensä tyveen 13 jalometallista tehtyä tiukkaa rengasta, joiden piti antaa erektiolle lisäjämäkkyyttä. Seuraus: kivekset turposivat eikä renkaita pystynyt poistamaan. Palokunta käytti erityistyövälineitä ja lasku on 693 euroa.

52-vuotias mies oli tullut poliklinikalle ja kertonut, että kalun tyvessä on 13 jalometallista ja teräksestä tehtyä rengasta ja hän ei saa niitä pois. Hän on ollut niiden kanssa jumissa jo neljä päivää. Vähitellen kipu tuli sietämättömäksi.

Palokunta tarvitsi erityistyövälineitä penisrenkaiden katkaisemiseen. Jokainen rengas joudutaan sahaamaan poikki molemmiltä puolilta, koska rengas ei taivu. Palokunnan mukaan mies oli osoittanut huolimattomuutta ja tuottamuksellisuutta renkaiden käsittelyssä. Jokaisesta renkaasta veloitettiin 53 euroa. Mies ei kuitenkaan suostu maksamaan näin suurta laskua. Seuraavaksi asiaa selvitellään oikeudessa.

Tällaiset tapaukset eivät ole harvinaisia. Osnabrückissä pari kuukautta sitten tuli kaksi tapausta yhden vuorokauden aikana. Palokunta kääntyi lehdistön puoleen ja pyysi muistuttamaan, että penisrenkaan tulee olla sellaista materiaalia, esim. kumia tai nahkaa, jonka voi itse katkaista, jos paikat alkavat olla liian turpeita.

Bild-lehti kertoi asiasta perjantaina. Suomesta tiedetään samanlaisia tapauksia.


Katso myös nämä
 

 

Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy