ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
vino aivopuolisko trendit kirjat lehdet sähköinen glbt-kirjasto elokuvat ja sarjafilmit tv-kalenteri televisio radio levyesittelyt artistiesittelyt listat ooppera linkit kaikki artikkelit

München: Homo- ja lesbokirjakauppa konkurssissa

Max&Millian toimi Münchenissä lähellä baareja 22 vuotta. Nyt se on lopettanut. Monet kyselevät surullisina: Vaikka ympärillä on rikas ja monipuolinen kaupunki ja homoyhteisö, homokirjakauppa ei menesty. Miksi? Lukutottumukset ovat muuttuneet, mutta jotain on tapahtunut myös homoyhteisöjen yleisessä tilanteessa. Keskeinen kulttuuri-isntituutio joudutaan lopettamaan konkurssin vuoksi.

Max&Milian oli monipuolinen kirjakauppa. Monet kirjakauppa-asiakkaat eivät huomaa, että homokirjakaupasta voi tilata myös ei-homo-kirjoja. Yleensä ne tulevat jo seuraavana päivänä.

Suomessakin toimi joitakin kuukausia homokirjakauppa Baffin Books 1990-luvulla Eerikinkadulla, mutta asiakkaita ei riittänyt. Sen jälkeen kirjakauppa siirtyi postimyyntiin. Viime aikoina ei siitä ole paljon kuulunut, mutta verkkokaupalla on omat nettisivut, joiden kautta voi tehdä tilauksia.


Katso myös nämä
 

 

Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy