ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
internet ja seksuaalivähemmistöt homoseksuaalisuus ja uskonto linkit kaikki artikkelit

Muistotilaisuuksia eri puolilla Eurooppaa

vaeltaja2006 • 09.08.2009 06:45 UUTISET: YHTEISKUNTA JA POLITIIKKA • ULKOMAAT
Tel Avivissa 70 000 ihmistä kokoontui eilen illalla Rabin-aukiolle muistohetkeen. Murhaisku tapahtui tasan viikko sitten. Israelin pääministeri lyhyessä puheessa tuomitsi iskun. Myös presidentti Simon Peres piti puheen. Tilaisuus kesti kaksi ja puoli tuntia ja paikalla oli myös murhaiskun uhreja. Ohjelmassa oli mukana erilaisia musiikkiesityksiä, mukana mm. Dana International ja Ivri Lider.

Poliisi ei ole juuri edennyt murhatutkimuksissaan. Iltapäivällä pidätettiin 20-vuotias sotilas, joka uhkasi muistotilaisuutta granaatti-iskulla. Bussiyritys, joka kuljetti ihmisiä Tel Aviviin, sai myös uhkauksia.


Solidaarisuutta ympäri Eurooppaa


Lauantaina oli muistotilaisuuksia eri puolilla maailmaa. Monissa eurooppalaisissa kaupungeissa kokoonnuttiiin samaan iakaan, kun Tel Avivissa pidettiin muistojuhlaa. Tilaisuuksia oli mm. Lontoossa, Zürichissä, Madridissa, Pariisissa, Amsterdamissa, Budapestissa ja Berliinissä.


Katso myös nämä
 

 

Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
Uutisista on olemassa RSS-syöte. Jos olet Twitterin käyttäjä, löydät otsikot osoitteessta twitter.com/ranneliike. Ranneliike.net löytyy myös Facebookista.
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy