ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
vino aivopuolisko trendit kirjat lehdet sähköinen glbt-kirjasto elokuvat ja sarjafilmit tv-kalenteri televisio radio levyesittelyt artistiesittelyt listat ooppera linkit kaikki artikkelit

Mr. Leather Europe valittiin Helsingissä - Voittajaksi Britannian edustaja

Sami Mollgren • 28.08.2016 19:20 UUTISET: VIIHDE JA KULTTUURI • KOTIMAA

Britannian Joe King on Mr. Leather Europe 2016 (kuva: MSC Finland)
Britanniaa edustava Joe King voitti myöhään lauantaina Mr. Leather Europe 2016 -tittelin. King on ollut Mr Leather UK -tittelin haltija. Kilpailu käytiin Helsingissä Kulttuurikeskus Korjaamolla.

Asiasta kerrotaan MSC Finland - Tom's Club -yhdistyksen verkkosivuilla.

Kilpailu järjestettiin Helsingissä viikonloppuna vietetyn Finlandization 30 -tapahtuman yhteydessä. Eurooppalaisten nahka- ja fetissikerhojen kattojärjestö ECMC piti lauantaina vuosikokouksensa Helsingissä. Tänä vuonna on vietetty myös MSC Finland Tom’s Club ry:n 40-vuotisjuhlaa.

Lauantaiaamuna ECMC:n kokouksen alussa pidettiin kahden minuutin hiljainen hetki Orlandon uhrien muistolle. Muistohetkeen osallistuivat myös kaikki Mr Leather Europe -kilpailun ehdokkaat, jotka nousivat lavalle.

Perjantaina alkanut tapahtuma päättyy sunnuntai-illan päätösbileisiin.


Katso myös nämä
 

 

Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy