ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
vino aivopuolisko trendit kirjat lehdet sähköinen glbt-kirjasto elokuvat ja sarjafilmit tv-kalenteri televisio radio levyesittelyt artistiesittelyt listat ooppera linkit kaikki artikkelit

Mr. Gay World 2017 on Filippiineiltä

Sami Mollgren • 12.05.2017 10:50 UUTISET: VIIHDE JA KULTTUURI • EU
Vuoden 2017 Mr. Gay World on filippiiniläinen John Fernandez Raspado. Kilpailu järjestettiin 5.-10. toukokuuta osittain Madridissa ja osittain Kanarian Maspalomasissa.

Varsinainen finaali järjestettiin keskiviikkoiltana 10.5. Playa del Inglésin Yumbo Centrumissa. Finaalissa nähtiin kaikkiaan 21 ehdokasta viideltä mantereelta.


Kilpailun voitti filippiinien John Raspado, toiseksi sijoittui Espanjan Cándido Arteaga ja kolmanneksi Chilen Juan Pedro Pavez. Viiden kärkeen pääsivät myös Uuden-Seelannin ja Indonesian edustajat. Suomea kilpailussa edusti vuoden 2015 Mr. Gay Finland -kilpailussa toiseksi sijoittunut ja lehdistön suosikiksi valittu Joonas Nilsson.


Katso myös nämä
 

 

Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy