ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
vino aivopuolisko trendit kirjat lehdet sähköinen glbt-kirjasto elokuvat ja sarjafilmit tv-kalenteri televisio radio levyesittelyt artistiesittelyt listat ooppera linkit kaikki artikkelit

Mr Gay World 2014 on Ison-Britannian Stuart Hatton Jr


Mr Gay Wolrd 2014 on Ison-Britannian Stuart Hatton jr (kuvakaappaus nettilähetyksestä)
Roomassa järjestetyn Mr Gay World 2014 -kilpailun on voittanut Ison-Britannian 29-vuotias Stuart Hatton Jr. Roomassa 24. - 31. elokuuta järjestetty Mr Gay World -kilpailuviikko huipentui lauantai-iltana finaaliin.

Mr Gay UK 2013 -kilpailussa kruunattu Newcastlesta kotoisin oleva Hatton on ammatiltaan tanssinopettaja ja alusvaatemalli.

Kärkiviisikkoon kuuluivat Ison-Britannian lisäksi Venezuelan Luis Vento, Hong Kongin Bridge Hudson, Kyproksen Kiriakos Spanos ja Irlannin Robbie Lawlor.

Suomea Roomassa on edustanut 29-vuotias helsinkiläinen Peter Linden‏. Hänet valittiin järjestyksessään viidenneksi Mr. Gay Finlandiksi kesäkuussa.

Kilpailijat saapuivat Roomaan sunnuntaina 24. elokuuta. Varsinaisen kilpailuohjelman lisäksi viikon aikana kilpailijat pääsivät esimerkiksi tutustumaan Roomaan ja myös rentoutumaan.


Katso myös nämä
 

 

Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy