ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
vino aivopuolisko trendit kirjat lehdet sähköinen glbt-kirjasto elokuvat ja sarjafilmit tv-kalenteri televisio radio levyesittelyt artistiesittelyt listat ooppera linkit kaikki artikkelit

Mr Gay World 2013 valitaan Belgian Antwerpenissä

Sami Mollgren • 31.07.2013 05:42 • 1 kommentti. UUTISET: VIIHDE JA KULTTUURI
Mr. Gay World 2013 valitaan Belgian Antwepenissä 31. heinäkuuta - 5. elokuuta järjestettävässä tapahtumassa. Mr. Gay World on osa lähes kahden viikon mittaista worldOutgames -urheilu ja kulttuuritapahtumaa.


Suomea edustaa Mr. Gay Finland 2012, Joensuusta kotoisin oleva 27-vuotias helsinkiläistynyt tradenomiopiskelija Janne Tiilikainen.

Kanssakilpailijat tulevat Alankomaista, Arubalta, Australiasta, Belgiasta, Brasiliasta, Bulgariasta, Chilestä, Espanjasta, Etelä-Afrikasta, Filippiineiltä, Hong Kongista, Intiasta, Irlannista, Italiasta, Meksikosta, Myanmarista, Namibiasta, Puerto Ricosta, Itävallasta, Kanadasta, Pakistanista, Pohjois-Irlannista, Ranskasta, Sveitsistä, Taiwanista, Tanskasta, Tsekistä, Uudesta-Seelannista ja Yhdysvalloista.

Kilpailijoita on kaikkiaan 30 maasta eri puolilta maailmaa. Nuorin kilpailijoista on 18-vuotias ja vanhin 38-vuotias.

Kilpailun verkkosivulla kerrotaan, että Mr Gay World -kilpailu on enemmän kuin kauneuskilpailu. Hyvän ulkonäön lisäksi peräänkuulutetaan "sisäistä kauneutta" - sopivaa luonnetta ja persoonallisuutta, älykkyyttä, johtamiskykyä. Tavoitteena on löytää hyvän tahdon lähettiläs kansainväliselle homoyhteisölle.

Tuomaristoon kuuluvat Mr Gay Worldin presidentti Eric Butter Australiasta, Mr Gay World 2012 Andy Derleth Uudesta-Seelannista, nykyään Lontoossa asuva nigerialainen lgbt-aktivisti Adebisi Alimi, filippiiniläinen tunnettu julkkisten uravalmentaja Beverly Vergel, belgialainen sateenkaaripoliiseja edustava Kristof De Busser, belgialainen lgbt-aktivisti Michiel Vanackere ja Mr Gay Wolrld 2011 Francois Nel Etelä-Afrikasta.

Belgian Antwerpenissa järjestetään 31.7. - 11.8. kolmas worldOutgames-tapahtuma. Kansainväliseen urheilutapahtumaan osallistuu 5 000 urheilijaa kaikkiaan 100 maasta. Kilpailulajeja on 32. Urheilukoitosten ohella järjestetään kulttuurifestivaali näyttelyineen ja juhlineen. Myös Antwerpenin pridea vietetään samassa yhteydessä. Pride-paraati järjestetään lauantaina 10. elokuuta.

Antwerpenissä järjestettävässä Mr Gay World -kisassa Suomea edustaa Mr Gay Finland 2012 Janne Tiilikainen

Katso myös nämä
 

 

Lukijoiden kommentit (kommentit ovat kirjoittajiensa mielipiteitä)
Janne Tiilikainen kertoo, että kyseessä ei ole pelkkä kauneuskilpailu, vaan ulkoisen olemuksen lisäksi painotetaan myös sisäistä kauneutta, älykkyyttä, johtamistaitoja sekä kykyä toimia hyvän tahdon lähettiläänä maailman homoyhteisölle.
Hän kertoo valmistautuneensa kilpailuun muun muassa opiskelemalla hlbti-yhteisön historiaa maailmanlaajuisesti, seurannut aiheeseen liittyviä uutisia, harjoitellut kirjallisiin testeihin sekä tuomariston haastatteluun, suunnitellut ja etsinyt materiaalia taideprojektia varten sekä pitänyt kisakuntoa yllä kuntosaliharjoittelulla ja juoksemalla.

Pitkähkö artikkeli kuvien kera:

www.iltalehti.fi
  Havainnoija • 01.08.2013 17:17
Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy