ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
vino aivopuolisko trendit kirjat lehdet sähköinen glbt-kirjasto elokuvat ja sarjafilmit tv-kalenteri televisio radio levyesittelyt artistiesittelyt listat ooppera linkit kaikki artikkelit

Mr. Gay Europe -kilpailussa ei suomalaista, voittaja on Barcelonasta

vaeltaja2006 • 22.08.2009 20:08 • päivitetty: 23.08.2009 15:43 • 3 kommenttia. UUTISET: VIIHDE JA KULTTUURI
Kisan voittajakswi selviytyi barcelonalainen 26-vuotias Sergio. Hänellä on loppututkinto psykologiassa ja diplomi musiikissa. Toisen kerran peräkkäin näissä kisoissa voitti Espanja.

Semifinaaliin pääsivät Belgia, Viro, Istalnti, Irlanti, Italia, Hollanti, Pohjois-Iralnti, Norja, Romania, Venäjä, Espanja ja Sveitsi. Kolmen finaaliin pääsivät Espanja, Isalnti ja Irlanti.


Kilpailun osanottajat voi tarkistaa YouTubesta. Oslossa se on iso juhla. Kilpailijoita on 24. Viime vuonna kisat pidettiin Budapestissa, mutta kisoja varjostivat priden vastaiset mellakat, ja kisat jouduttiin pitämään salaisessa paikassa. Tänä vuonna Oskossa pormestari Fabian Tang avasi kisat virallisesti. Loppukilpailu pidetään tänä iltana Sentrum Scene -konserttisalissa.

Venäläiset gay-sviut kertovat ylpeinä, että heidän edustajansa on voittanut jo uikkarikisat yhdessä Italian ja Espanjan kanssa.
Kuva Venäjän David Baramista:
admin.gay.ru


Katso myös nämä
 

 

Lukijoiden kommentit (kommentit ovat kirjoittajiensa mielipiteitä)
Voisikohan heteromies osallistua Mr. Gay Europe -kisaan? Millä tavalla homous todistetaan, jos se on vaatimus?
  JuhaniV • 22.08.2009 22:38
^ Ehkä kisassa ei tarvitse olla homo vaan joku homoikoniksi/Mr Gayksi ulkonäön ja asenteiden puolesta sopiva tyyppi? Luulisi nyt, että joku homoystävällinen ja hyvännäköinen heteromies saisi osallistua...
  Tshuh (ei rekisteröitynyt) • 23.08.2009 01:37
Lisää kilpailusta Norjan omissa homomedioissa (Gaysir ja Blikk).

Spania vant Mr. Gay Europe
Gaysir (23.08.2009)
www.gaysir.no

Sergio tok seieren
Blikk (23.08.2009)
www.blikk.no

Lisää kuvia!

Mr Gay Europe 2009 Backstage
VG (24.08.2009)
www.vg.no

Muskler og ettertanke
Gaysir (25.08.2009)
www.gaysir.no
-----
  Frankieboy • 27.08.2009 09:12
Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy