ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
internet ja seksuaalivähemmistöt homoseksuaalisuus ja uskonto linkit kaikki artikkelit

Moskovassa hyökättiin hollantilaisdiplomaatin kimppuun

Moskovassa hyökättiin hollantilaisdiplomaatin kimppuun hänen kotonaan. Hyökkääjät tulivat diplomaatin kotiin näytellen sähkömiehiä, jotka tulivat korjaamaan hissiä. Diplomaatti sai lieviä vammoja. Venäjän ulkoministeriö on ilmoittanut, että syylliset etsitään ja tuodaan oikeuteen.


Uhriksi joutui 66-vuotias Onna Elderenbosa, joka usein on virallisesti ollut vieraana Venäjän gay-projekteissa. Kun Onna Elderenbosa tuli eilen kotiin, hän huomasi, että hissi ei toimi. Kaksi miestä hääri sähköpaneelin äärellä. Kun Elderenbosa meni sisään asuntoonsa, miehet hyökkäsivät, hakkasivat ja sitoivat uhrinsa. Peiliin oli piirretty sydän ja teksti ”LGBT”.

Hollannin ja Venäjän väleissä on ollut viime aikoina hankaluuksia. Paraikaa Venäjällä on 30 Greenpeacen ympäristöaktivistia vangittuna, ja heidän laivansa "Arctic Sunrise" purjehti Hollannin lipun alla.

Viikkoa aikaisemmin Hollannissa poliisi tunkeutui venäläisdiplomaatin kotiin, kun naapureilta oli tullut valituksia. Poliisilla ei kansainvälisten lakien mukaan ollut oikeutta puuttua diplomaatin asioihin, ja Hollanti pyysi anteeksi.

Hollannin Moskovan suurlähetuystön edessä on ollut nationalistien ja liberaalidemokraattien mielenilmauksia, mutta avoin hyökkäys suurlähetystöön oli yllätys. Hollannin suurlähettiläs vaatii, että Venäjä ottaa vastuun lähetystön turvallisuudesta.

www.gay.ru


Katso myös nämä
 

 

Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
Uutisista on olemassa RSS-syöte. Jos olet Twitterin käyttäjä, löydät otsikot osoitteessta twitter.com/ranneliike. Ranneliike.net löytyy myös Facebookista.
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy