ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
internet ja seksuaalivähemmistöt homoseksuaalisuus ja uskonto linkit kaikki artikkelit

Moottorivalmistaja haluaa homovastaisen korjaamon lopettavan logonsa käytön

Sami Mollgren • 17.04.2015 23:41 • 1 kommentti. UUTISET: YHTEISKUNTA JA POLITIIKKA • ULKOMAAT
Yhdysvalloissa Indianan osavaltiossa pääkonttoriaan pitävä autonmoottoreita valmistava Cummins on vaatinut michiganilaista autokorjaamoa poistamaan Cumminsin logon verkkosivuillaan sen jälkeen kun korjaamo ilmoitti Facebookissa kieltäytyvänsä palvelemasta jatkossa avoimesti homoseksuaaleja.

Michiganin Grandvillessä sijaitseva dieselmoottoreihin erikoistuneen Dieseltec-nimisen korjaamon omistaja Brian Klawiter vetoaa tiistaina julkaisemassaan kirjoituksessa siihen, että on kristitty. Hän toteaa mielellään korjaavansa ajopelin, mutta ei hyväksy sitä, että auton tuo korjaamolle miespari. Facebook-kirjoituksessaan hän myös katsoo, että konservatiivisia amerikkalaisia ajetaan jatkuvasti yhä ahtaammalle.

- En epäröi epäämästä palvelua avoimesti homolta henkilöltä tai henkilöiltä.

- Homoseksuaalisuus on väärin, piste. Jos haluat väitellä tästä kanssani, niin minä kokoan autosi vain pultteja käyttämällä, ilman muttereita - ja näet miten se toimii.

Kun tieto päivityksestä levisi, Cummins ilmoitti, ettei se ole tekemisissä kyseisen korjaamon kanssa, ja että korjaamoa kielletään käyttämästä Cumminsin logoa.

Cummins on kritisoinut Indianassa hyväksyttyä ns. uskonnonvapauden palauttamisen lakia, joka antaa yritykselle mahdollisuuden kieltäytyä palvelemasta asiakasta uskonnollisin perustein. Cummins kertoo yhtiön ydinarvoiksi keskinäisen kunnioituksen ja erilaisuuden arvostamisen.

Korjaamon omistava Klawiter kertoo paikalliselle uutiskanavalle joutuneesa häirinnän ja uhkailujen kohteeksi. Hän selitti myös ettei uhannut kokoavansa autoa virheellisesti vahingoittaakseen jotakuta, vaan viitanneensa pultilla ja mutterilla ihmisen fysiologiaan - penikseen ja vaginaan.Katso myös nämä
 

 

Lukijoiden kommentit (kommentit ovat kirjoittajiensa mielipiteitä)
Hirveää katsoa, mihin soppaan jenkit ovat itsensä heittämässä. Samoilla perusteilla lääkärit voisivat kieltäytyä palvelemasta alkoholin aiheuttamia sairauksia tai opettajat opettamasta esim. evoluutioteoriaa. Tai miksei samantien otettaisi Sharia-lakia käyttöön.

Mielivaltaiset uskonnot eivät koskaan saisi ottaa erivapauksia laista, ja valtion lainsäädännön tulisi estää uskontoperäinen syrjintä. Lain tarkoitus on lisätä uskonnonvapautta, tosiasiassa se vain lisää ateistien pakkoa elää vakaumustaan vastaan.

Sairas on maailma.
  Herranjestas (ei rekisteröitynyt) • 18.04.2015 22:22
Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
Uutisista on olemassa RSS-syöte. Jos olet Twitterin käyttäjä, löydät otsikot osoitteessta twitter.com/ranneliike. Ranneliike.net löytyy myös Facebookista.
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy