ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
vino aivopuolisko linkit kaikki artikkelit

Montrealin tappaja 2012 kärsi jakomielitaudista - Lääkäri

jnsto • 04.11.2014 23:32 • 2 kommenttia. UUTISET: YLEISET • ULKOMAAT
Miesystävänsä raasta taposta 2012 Montrealissa epäillyn Luka Magnottan oikeudenkäynnissä saksalainen psykiatri on todistanut syytetyn kärsineen jakomielitaudista. Luka Magnotta oli Montrealin asunnossaan tappanut miehen ja lähettänyt ruumiinosia keskeisille poliitikoille Ottawaan. Hänet pidätettiin myöhemmin Berliinissä ja luovutettin alustavien tutkimusten jälkeen Kanadaan.

Oikeuskäsittely on nostanut julkisuuteen tappoillan ja tutkimusten yksityiskohtia. Oikeudenkäyntiuutisissa on julkaistu myös turvakameroista saatu video siitä, miten Magnotta ja kiinalaistaustainen ystävänsä saapuvat taloon toukokuussa 2012 ja kuinka Magnotta sitten tyhjentää jätteitä ja poistuu itse matkalaukkuineen.

Magnotta oli ollut esiintyjänä yli kahdessakymmenessä gay-videossa ja tunnettiin lisänimellä "Rocco". Henkensä menettänyt oli 33-vuotias kiinalaistaustainen opiskelija.


Katso myös nämä
 

 

Lukijoiden kommentit (kommentit ovat kirjoittajiensa mielipiteitä)
*skitsofrenia lienee oikea termi
  SaintJudy • 05.11.2014 07:41
SaintJudy oikein.
jnsto,,,oletko seurannut CBC'n poispotkitun Jian Ghomesin case. Yksi mieskin syyttaa hanta koskettelemisesta. Jian on komea. Kuva blogissani.
  Torontosta • 06.11.2014 14:40
Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy