ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
vino aivopuolisko trendit kirjat lehdet sähköinen glbt-kirjasto elokuvat ja sarjafilmit tv-kalenteri televisio radio levyesittelyt artistiesittelyt listat ooppera linkit kaikki artikkelit

Mister Länkisääri valitaan illalla Karhupuistossa


Tunnistatko länkisääret ja pihtikintut? Vasemmalla on länkisääret.
Aprillipäivän kunniaksi Suomeen saadaan uusi Mister. Hajareisin seisova, länkisäärinen cowboy on ollut monen nuoren homomiehen unelma. Nyt miehiset miehet kokoontuvat vertailemaan, kenelle annetaan Mister Länkisääri -titteli seuraavaksi vuodeksi. Ensi vuonna kilpaillaan pihtikintuilla.


Kilpailuesitteessä kuvataan kilpailun etenemistä. Länkisääri-kilpailussa mitataan polvien väli, kun kilpailijat seisovat jalkaterät yhdessä. Se on kilpailun ensimmäinen vaihe. Kilpailun toinen vaihe on catwalk -kävely. Lavan rakentaminen alkaa puolen päivän jälkeen. Catwalk-kävelyssä huomioidaan leveän kävelyn tyyli. Sen on oltava vapautuneen miehistä. Mallia saa mm. 60-luvun länkkäreistä. Tuomariohjeissa sanotaan, että kävelyn on oltava rentoa, kädet hieman irti lanteista, hartiat hivenen vaappuvat puolelta toiselle, mutta lantio ei saa keikkua tai kiertyä mukana. Peffan pyörittelystä tulee miinus-pisteitä. Tuomaripisteet ja yleisön reaktiot ratkaisevat sen osion. Kolmas osio on haastattelu, jossa kiinnitetään huomio muuhun pukeutumisen tyyliin ja puhetapaan. Tavoitteena on löytää mister, joka on valmis edustamaan miehisiä miehiä kiertueilla Suomessa ja ulkomailla. Tavoitteena on, että sponsorit lähettävät voittajan USAhan länkkärimiesten kisaan loppukesästä 2017.


Kilpailu alkaa lauantaina, huhtikuun 1. päivänä klo 18 Helsingin Kalliossa, Karhuopuistossa. Sinne pääsee nopeimmin raitiovaunuilla 3 ja 9. Kisaan voi ilmoittautua vielä tapahtumapaikalla. Uuden misterin pitäisi olla selvillä klo 20 mennessä. Kilpailua vauhdittaa vapaapalokunnan vahvistusta saanut torvisoittokunta.

Kilpailun suojelijana on tv-tähti, joka on tehnyt näyttävän ulostulon juoksumatolla kuntavaalitenttien mainosvideossa.

Monenlaista rekvisiittaa on saatavana

Katso myös nämä
 

 

Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy