ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
vino aivopuolisko trendit kirjat lehdet sähköinen glbt-kirjasto elokuvat ja sarjafilmit tv-kalenteri televisio radio levyesittelyt artistiesittelyt listat ooppera linkit kaikki artikkelit

Miss Gay Finland valitaan toista kertaa

Sami Mollgren • 05.06.2014 10:20 UUTISET: VIIHDE JA KULTTUURI • KOTIMAA

Kuva: Miss Gay Finland
Miss Gay Finland valitaan ravintola dtm:ssä Helsinki Pride -viikolla 25. kesäkuuta. Kilpailuun ilmoittautuneista kahdeksan mittelee finaalissa kirkkaimmasta kruunusta. Järjestäjien mukaan tärkeintä ei kuitenkaan ole voitto, vaan yhteisöllinen hauskanpito.

- Homonaiset ovat hyvin erilaisia niin ulkonäöltään kuin elämäntyyleiltään. Kilpailu haluaa osaltaan tehdä näkyväksi tätä upeaa moniäänisyyttä ja kannustaa olemaan rohkeasti oma itsensä, kerrotaan kilpailun verkkosivulla.

Voittajan valitsee raati, johon kuuluvat kilpailun juontajana toimiva ensimmäinen Miss Gay Finland Leena Luuri, kuvataiteilija ja toimittaja Rakel Liekki, dtm:n ravintolajohtaja Markku Valtanen, radiojuontaja- ja tuottaja Laura Haimila sekä tapahtumien järjestäjänä tuttu Kristiina Puukko.

Voittajan lisäksi palkitaan yleisön suosikki. Yleisö pääsee valitsemaan suosikkinsa finaali-iltaan jatkuvassa tekstiviestiäänestyksessä.

Nannu Koskenharju, 26v, Helsinki/Suomussalmi (kuva: Ömer Acar / missgayfinland.fi)
Johanna Metsola, 27v, Tampere/Lempäälä (kuva: Ömer Acar / missgayfinland.fi)
Roosa-Liida Koskivaara, 24v, Helsinki (kuva: Ömer Acar / missgayfinland.fi)
Jade Somby, 20v, Turku/Rovaniemi (kuva: Ömer Acar / missgayfinland.fi)
Susanna "Suzi" Nyberg 21v, Helsinki (kuva: Ömer Acar / missgayfinland.fi)
Melanie Orenius, 23v, Helsinki/Raasepori (kuva: Ömer Acar / missgayfinland.fi)
Titta Shemeikka, 27v, Helsinki/Vihti (kuva: Ömer Acar / missgayfinland.fi)
Emilia Rinne, 25v, Helsinki/Vantaa (kuva: Ömer Acar / missgayfinland.fi)

Katso myös nämä
 

 

Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy