ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
vino aivopuolisko trendit kirjat lehdet sähköinen glbt-kirjasto elokuvat ja sarjafilmit tv-kalenteri televisio radio levyesittelyt artistiesittelyt listat ooppera linkit kaikki artikkelit

Miss Drag Queen 2005

Toimitus • 17.11.2004 21:01 • päivitetty: 18.11.2004 15:03 TAPAHTUMARAPORTIT • KOTIMAA
teksti: Marco Johansson, kuvat: Leo Koivistoinen

Suomen Miss drag queen 2005 on Johan. Valinta drag-kuningattaresta perintöprinsessoineen tehtiin Ravintola dtm:ssä keskiviikkona 17.11.2004 pidetyssä kilpailussa. Ensimmäiseksi perintöprinsessaksi valittiin Sylvester Lindarw ja toiseksi Evangeline. Kunniamaininta myönnettiin Miss Jadelle. Kaikkiaan drag-kuningattaren titteliä havitteli 13 kilpailijaa.


Sylvester Lindarw, Johan, Evangeline ja Miss Jade

Tuomaristoon kuuluivat Mikko Silvennoinen, Krisse Salminen, Mica Ikonen, Lauri Nurkse, Kari-Pekka Toivonen, Ellen Jokikunnas ja tuomariston puheenjohtaja Heikki Paasonen. Tilaisuuden juonsivat Ravintolan johtajatar Riitta "Ritu" Suominen ja Mega-Paula.


Musiikillisesti tänä vuonna saatiin kaikkea mahdollista, niin kesähittiä kuin vuosikymmenien takaista menoa. Esiintyjäkaarti esitteli jälleen kerran toinen toistaan kauniimpia hahmoja eikä rotuvähemmistöjäkään oltu unohdettu. Yleisön ehdottoman suosikin asemasta sai nauttia Johan, joka nostatti valtavan aplodimyrskyn - myös "Pakarisen Hanna" kävi kertomassa tulleensa voittamaan! Pukuloistetta riitti, sekä melko mielenkiintoisia viritelmiä niiden ylläpitämiseksi. Yksi Drag -kilpailujen jännitysmomentti onkin aina, miten pikamuodonmuutokset ja vaatteiden vaihdot onnistuvat.


Drag-esitykset ovat aina olleet osa "homokulttuuria". Nykyisin drag on nostanut suosiotaan myös "heteroravintoloiden" ohjelmatarjontana, mutta edelleen drag kuuluu homoravintolaan. Tämänkertainen mittelö vetikin ravintolan ääriään myöten täyteen ja koko yleisö seurasi kilpailua innokkaana.

Kilpailijat


Cristal Snow


Erja Törö


Tatjana


Miss Chiqita


Psyko Kana


Evangeline - II Perintöprinsessa


Sylvester Lindarw - I Perintöprinsessa


Inga


Miss Alla Grabitel


Johan - Miss Drag Queen 2005


Sharon Geraldo


Lili Rin


Miss Jade - Kunniamaininta

  • Lisää kuvia kisoista dtm:n sivuilla osoitteessa www.dtm.fi


Katso myös nämä
 

 

Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy