ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
ilmiöitä homoseksuaalisuuden ympärillä pride ja vapautusliike pride-kalenteri tuki- ja neuvontapalvelu homoFAQ seksuaalisuus ja sukupuoli perheet kaappi linkit kaikki artikkelit

Mikkelin ensimmäinen pride 25.11.2017

Sami Mollgren • 16.10.2017 12:40 UUTISET: PRIDE • KOTIMAA

Mikkeli Pride järjestetään lauantaina 25.11.2017 (kuva: Savon Seta)
Historian ensimmäinen Mikkeli Pride järjestetään lauantaina 25.11.2017, kerrotaan Savon Setan verkkosivuilla.

Tapahtumapaikaksi kerrotaan Mikkelin tori ja kellonajaksi 17-19. Ennen kulkuetta torilla järjestetään Mikkelin joulun avaus ja ilotulitus.

- Tuomme valoa ja iloa marraskuiseen pimeyteen, todetaan tapahtumaa koskevissa tiedoissa.

Sivuilla kerrotaan, että tapahtuman järjestää Savon Seta, Xamkin yhteisöpedagogiopiskelijoiden ja vapaaehtoisten toimijoiden kanssa.

Valtakunnallisen Setan edustajainkokous järjestetään samana viikonloppuna Mikkelissä.

Pride-tapahtuma on Mikkelin ensimmäinen, mutta Etelä-Savon maakunnassa Kangasniemi ehti ensimmäisenä: Kangasniemellä järjestettiin pride-kulkue vuonna 2015.


Katso myös nämä
 

 

Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.




Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin)



 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy