ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
vino aivopuolisko linkit kaikki artikkelit

Mikä on homo?

Nallu • 02.10.2004 12:45 VINO AIVOPUOLISKO
Hmmm... lyhyesti kuvattuna homo miespuolinen henkilö joka viettää suuren osan elämästään anaaliyhdynnässä toisen miehen kanssa. Se aika jota ei käytetä pilin liottamiseen, käytetään tehokkaasti homoravintolassa viinaa juoden. Ehkäisyä nämä ihmislajin alapuolella elävät olennot eivät käytä, vaan levittävät ilomielin tauteja ja saattavat aiheuttaa homotartunnan myös lapsiin, mikäli he ovat liian lähekkäin. Siitä syystä kannattaakin vetää esimerkiksi lastenvaunut pöydän taakse piiloon jos viereisessä pöydässä istuu homoja - sehän voi tarttua ja lapsesta tulee automaattisesti homo.

Mitä tehdä kun törmäät homoon?

Mikäli olette ulkona, niin erittäin hyvä keino on siirtyä toiselle puolelle katua ja osoittaa muille kanssakulkijoille vaarasta osoittamalla homoa sormella ja ilmottamalla "Toi on homo" tai "Noi on homoja". Sisällä ollessanne kannattaa ehdottomasti näyttää homolle, että hän ei ole terveullut ja että hänen kannattaisi ihan tosissaan harkita muita paikkoja joissa käydä.

Hyvä keino pitää yllä homopelkoa on kertoa lapsille isän tai äidin kohtaamista kamalista homoista joilla oli kaikenlisäksi vielä otsaa nauraa ja olla onnellisia yhdessä. Sehän on moraalitonta ja kiellettyä. Koskaan ei kannata tutustua yhteenkään homoon edes ystävyysmielessä, sehän saattaa vielä tarttua - kuten aikaisemmin mainitsin.


Katso myös nämä
 
 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy