ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
ilmiöitä homoseksuaalisuuden ympärillä pride ja vapautusliike pride-kalenteri tuki- ja neuvontapalvelu homoFAQ seksuaalisuus ja sukupuoli perheet kaappi linkit kaikki artikkelit

Migri ei osallistu Helsinki Priden kulkueeseen - taustalla kritiikki hlbti-pakolaisten kohtelusta

Sami Mollgren • 29.06.2017 20:20 UUTISET: PRIDE • KOTIMAA
Maahanmuuttovirasto Migri on perunut osallistumisensa Helsinki Priden lauantaiseen kulkueeseen. Viraston oli tarkoitus osallistua kulkueeseen Yhdenvertaisuusvaltuutetun kutsumana viranomaisten yhteisessä kulkuneuvossa, jossa mukana on esimerkiksi poliisi.

Migrin ratkaisun taustalla on kritiikki, jota virasto on saanut toiminnastaan hlbti-vähemmistöihin kuuluvien turvapaikanhakijoiden hakemusten käsittelyssä. Kritiikkiä virasto on saanut esimerkiksi siitä, että se on vaatinut homoihin vihamielisesti suhtautuvalta alueelta tulevia hakijoita kestämättömällä tavalla todistamaan homouttaan.

Migri toteaa, että seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen huomioiminen sen toiminnassa on saanut kritiikkiä, ja virasto haluaa parantaa toimintaansa siltä osin. Se kertoo jatkavansa keskustelua ja kehittämistä yhdessä Setan, yhdenvertaisuusvaltuutetun sekä HeSetan kanssa.Migri kertoo peruneensa osallistumisensa kulkueeseen, jotta kaikki voisivat juhlia Pridea hyvillä mielin.

Helsinki Pride 2017 -tapahtuma huipentuu lauantaina 1. heinäkuuta järjestettävään pride-kulkueeseen.


Katso myös nämä
 

 

Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy