ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
vino aivopuolisko linkit kaikki artikkelit

Miehille palveluja tarjoavat miesprostituoidut Clevelandissa tekevät tiliä republikaanien puoluekokouksen ansiosta

Sami Mollgren • 22.07.2016 01:44 UUTISET: YLEISET • ULKOMAAT
Miehille palveluaan tarjoavat miesprostituoidut kertovat tehneensä tiliä Yhdysvaltojen Ohion osavaltion Clevelandissa, jossa on parhaillaan menossa USA:n republikaanien puoluekokous.

Asiasta kertoo New York Post.

Tavalliseeen verrattuna moninkertaisten tulojen taustalla on julkaisun kanssa yhteydessä olleiden miesprostituoitujen mukaan nimenomaan puoluekokoukseen osallistuvat miehet - joista valtaosa on 40-50-vuotiaita avioituneita valkoihoisia.

Eräs julkaisun kanssa yhteydessä ollut prostituoitu kertoo, että useimmat asiakkaat ovat ensimmäistä kertaa miehen kanssa seksuaalisessa kanssakäymisessä ja jännittyneitä, mutta sitten rentouduttuaan nauttivat olostaan.

USA:ssa republikaaneihin kuuluvat suhtautuvat julkisuudessa miesten väliseen seksuaaliseen kanssakäymiseen selvästi kielteisemmin kuin demokraatteihin kuuluvat. Viime vuosina joukko miesten välisiä seksuaalisuhteita ja samaa sukupuolta olevien avioliittoja vastaan julkisuudessa puhuneita republikaaneja on jäänyt kiinni miestenvälisistä seksuaalisuhteista.

New York Post -julkaisun mukaan naispuolisten prostituoitujen kohdalla kauppa ei Clevelandissa ole käynyt tavanomaista vilkkaammin.

Rupert Murdochin News Corporationiin kuuluva New York Post tunnetaan konservatiivisesta linjastaan.

Republikaanien presidenttiehdokkaaksi syksyn vaaleihin nimetty Donald Trump ottaa puoluekokouksessa presidenttiehdokkuuden virallisesti vastaan varhain aamulla 22.7. Suomen aikaa. Trumpin odotetaan puheessaan tuovan esille linjavetojaan.


Katso myös nämä
 

 

Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy