ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
harrastukset hyvinvointi olympialaiset 2014 HLBTI-kisat linkit kaikki artikkelit

Michael Sam putosi joukkueestaan

Sami Mollgren • 22.10.2014 20:45 UUTISET: URHEILU • ULKOMAAT

Michael Sam (kuva: Marcus Qwertyus/Wikimedia Commons)
Amerikkalaisen jalkapallon NFL-liigajoukkue Dallas Cowboys on pudottanut riveistään linjapuolustaja Michael Samin.

Keväällä 24-vuotias Sam varattiin ensimmäisenä homoseksuaalisuudestaan avoimesti kertoneena pelaajana liigassa pelaavaan joukkueeseen.

Syksyllä St. Louis Rams ei valinnut häntä liigaryhmäänsä. Sen jälkeen Dallas Cowboys solmi sopimuksen Samin kanssa, ja hän liittyi joukkueen harjoituskokoonpanoon. Sam ei kuitenkaan Dallas Cowboysin riveissä päässyt seitsemän viikon aikana liigapeliin.

- Huolimatta pettymyksestä, mutta otan opikseni kokemuksistani Dallasissa ja jatkan taistelua mahdollisuudesta todistaa, että kykenen pelaamaan joka sunnuntai, kirjoitti Sam Twitterissä.

Hän myös kiitti joukkuetta saamastaan mahdollisuudesta, ja ystäviään, perhettä, joukkuetovereitaan sekä fanejaan saamastaan tuesta.


Katso myös nämä
 

 

Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy