ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
vino aivopuolisko trendit kirjat lehdet sähköinen glbt-kirjasto elokuvat ja sarjafilmit tv-kalenteri televisio radio levyesittelyt artistiesittelyt listat ooppera linkit kaikki artikkelit

Media outtaa John Travoltaa urakalla

Sami Mollgren • 10.06.2012 12:30 UUTISET: VIIHDE JA KULTTUURI • ULKOMAAT
Näyttelijä John Travolta on viime vuosina ollut toistuvasti kohulehtien otsikoissa miessuhdepaljastusten vuoksi. Huhuja tähden homosuhteista on kierrellyt jo vuosia.

Eri lähteiden mukaan Travoltalla on ollut lukuisia miessuhteita. Travoltan sihteerinä 1980-luvun läpi sihteerinä työskennellyt henkilö on kertonut lehtihaastattelussa Travoltalla olleen vuosia kestänyt suhde lentokoneensa pilotin kanssa. Pilotin entinen miesystävä on kertonut myös olevansa tietoinen Travoltan suhteesta pilottiin.

Viime aikoina Travoltaa on syytetty myös useamman miehen seksuaalisesta häirinnästä ja yrityksistä ostaa seksiä miehiltä. Travolta on asianajajansa kautta kiistänyt syytökset ja arvioinut syyttelijöiden vain etsivän julkisuutta.

Travolta on ollut avioliitossa näyttelijä Kelly Prestonin kanssa vuodesta 1991. Pariskunnalla on 11- ja 2-vuotiaat lapset. Parin esikoispoika kuoli vuonna 2009 16-vuoden ikäisenä. Pariskunnan pitkää suhdetta on joidenkin lehtitietojen mukaan pidetty kulissina ja että Travoltan vaimo olisi hyväksynyt asian. Biseksuaalisuus on nähty vaihtoehtona homoseksuaalisuudelle huomattavasti harvemmin.

Vuonna 1954 syntynyt John Travolta tuli kuuluisaksi vuonna 1977 ensi-iltansa saaneesta elokuvista Saturday Night Fever – lauantai-illan huumaa.


Katso myös nämä
 

 

Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy