ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


vapaalla trendit matkakohteet ruoka- ja drinkkireseptit koti ja asuminen hyvinvointi ihonhoitovinkit
sateenkaaren värinen suomi -opas suomen homobaarit tapahtumakalenteri vapaa-aika & koti -keskustelu

Matkatoimisto etsii 1.3. avioituvia samaa sukupuolta olevia pareja some-tunnisteella #tahdonhäämatkalle

Sami Mollgren • 14.02.2017 20:33 UUTISET: VAPAALLA • KOTIMAA

Matkatoimisto TUI aikoo lahjoittaa jollekin arvontaan ilmoittautuneelle 1.3. avioituvalle samaa sukupuolta olevalle parille häämatkan.
Aiemmin Finnmatkat-matkatoimistona tunnettu TUI on lunastamassa lupauksensa lahjoittaa ensimmäiselle naimisiin menevälle, samaa sukupuolta olevalle parille häämatkan. Lupauksen matkatoimisto teki tukiessaan syksyllä 2014 tasa-arvoista avioliittolakia.

Parhaillaan matkatoimisto TUI etsii 1. maaliskuuta avioituvia pareja ilmoittautumaan arvontaan, joka on otsikoitu "Rakkaudella ei ole rajoja". Ensimmäisenä mahdollisena päivänä avioituvia samaa sukupuolta olevia pareja yritetään tavoitella sosiaalisessa mediassa - etenkin Facebookissa - tunnisteella #tahdonhäämatkalle.

Sosiaalisessa mediassa jotkut ovat syyttäneet matkatoimistoa heteroiden syrjimisestä ja rasistisesta toiminnasta. Matkatoimisto TUI muistuttaa, että aiemmin häämatka-kampanjassa on etsitty jo avioituneita pareja, joilta oli jäänyt häämatka tekemättä. Nyt on 1.3. voimaan astuvan tasa-arvoisen avioliittolain kunniaksi kohderyhmänä samaa sukupuolta olevat parit.

- Vuonna 2013 TUI, silloinen Finnmatkat, oli yksi tasa-arvoista avioliittolakia avoimesti tukemaan asettuneista yrityksistä. Teimme Tahdon2013-kampanjan yhteydessä lupauksen, että antaisimme ensimmäiselle naimisiin menevälle, samaa sukupuolta olevalle parille häämatkan, mikäli tasa-arvoinen avioliitolaki menisi läpi. Tämän lupauksen tahdoimme myös pitää. Tasa-arvoinen avioliittolaki astuu voimaan 1.maaliskuuta 2017, joten annamme sinä päivänä avioituvalle, samaa sukupuolta olevalle parille häämatkan. Meidän tapamme tukea ja edistää yhdenvertaisuutta oli tehdä konkreettinen lupaus, jonka nyt lunastamme, kirjoittaa TUI:n Facebook-tilillä Pihla.

Matkatoimiston mainonnassa on muutenkin esillä samaa sukupuolta olevia pareja. TUI mainostaa matkojaan myös romantikoille.

Katso myös nämä
 

 

Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
Katso myös nämä
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy