ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
HLBTI-kisat linkit kaikki artikkelit

Marko K:sta mitalirohmu

HOTry • 07.08.2010 11:53 • 2 kommenttia. HLBTI-KISAT
Marko K. (M35-39) on lyönyt ällikällä suomalaiset Kölnin yleisurheilukentällä. Hänen jo aiemmin saavuttamien mitalien lisäksi miehelle tuli perjantaina 6.8. seiväshyppyhopea tuloksella 1,70, vaikka hän joutui keskeyttämään kisan ennen aikojaan kipeytyneen käden vuoksi. Sama mies heitti myös kiekkoa hopeamitalin arvoisesti tuloksella 21,18.

Suomi on saanut pituushypyn kultamitalin 6.8. Sarjassa M35-39 pisimmästä loikasta vastasi Noel. Hyppy kantoi 5,67 m. Kisassa riitti jännitettävää, sillä kolmen kärki sijoittui 4 cm sisälle.

Mikko R. (M30-34) on heittänyt puolestaan kiekkoa pronssimitalin arvoisesti. Limppu lensi 24,33 metriä.

Pituushypyssä JP (M30-34) sijoittui neljänneksi tuloksella 4,52 m.


Katso myös nämä
 

 

Lukijoiden kommentit (kommentit ovat kirjoittajiensa mielipiteitä)
Häpeävätkö ko. urheilijat homouttaan niin paljon, etteivät uskalla esiintyä koko nimillään? Etunimeä ja sukunimen ensimmäistä kirjainta käytetään Saksassa rikollisista lehtijutuissa.
  Blueriver • 08.08.2010 17:06
"Blueriverille": Nimimerkin takaa on hyvä antaa elämänohjeita muille.
  vaeltaja2006 • 08.08.2010 18:09
Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy