ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
internet ja seksuaalivähemmistöt homoseksuaalisuus ja uskonto linkit kaikki artikkelit

Malesialaislehti esittelee homojen ja lesbojen tunnusmerkkejä - huoli väkivallan kohteeksi joutumisesta kasvaa

Sami Mollgren • 13.02.2018 20:21 • 5 kommenttia. UUTISET: YHTEISKUNTA JA POLITIIKKA • ULKOMAAT
Malesiassa ilmestyvä Sinar Harian on esitellyt lukijoilleen keinoja tunnistaa homot ja lesbot.

Miespuoliset homoseksuaalit tunnistaa lehden mukaan siitä, että he käyvät kuntosalilla kyseenalaisin motiivein, suosivat tiukkoja vaatteita esitelläkseen vatsalihaksiaan, haluavat adoptiosisaruksia ja suosivat partaa, viiksiä sekä merkkivaatteita. Lesbot lehden mukaan puolestaan vihaavat miehiä ja vähättelevät heitä, haluavat viettää aikaa itsekseen sekä nauttivat toistensa halailusta ja käsien pitämisestä.

Lehti on muutenkin antanut tilaa uskonnollisille vaikuttajille ja näiden kielteisille homoseksuaalisuuteen liittyville käsityksille.

Lehden julkaiseman listan pelätään lisäävän väkivaltaa seksuaalivähemmistöön kuuluvia ja sellaisiksi epäiltyjä kohtaan. Jo aiemmin seksuaalivähemmistöihin kuuluvia on pahoinpidetty ja jopa surmattu.Tunnettu sosiaalisen median hahmo Arwind Kumar hämmästeli homoihin kohdistuvaa ajojahtia ja ihmetteli, miten homot vaarantavat kenenkään elämän. Hän kehotti mieluummin ottamaan esille lasten hyväksikäyttäjien ja murhaajien ominaisuuksia. Hän osoitti myös lehden julkaisemalla listalla mainittua mieltymystä partaan - ja muistutti, että monet papit ja muut uskonnolliset ihmiset suosivat pitkiä partoja.


Muslimienemmistöisessä Malesiassa samaa sukupuolta olevien väliset intiimit suhteet ovat jopa 20 vuoden vankeusrangaistuksen uhalla siirtomaa-aikaisella lailla kiellettyjä ja epäilyksetkin homoseksuaalisuudesta ovat vieneet väkivallan kohteeksi. Myös "eri sukupuolen vaatteisiin" pukeutuminen on kielletty maan lainsäädännössä.

Malesiassa homosyytöksiä on käytetty poliittisen ajojahdin keinona. Esimerkiksi oppositiojohtaja Anwar Ibrahim tuomittiin vuonna 2008 homoseksin harjoittamisesta vankeuteen. Hän oli jo edellisen vuosituhannen puolella saanut tuomion samasta syystä. Tuomioiden arvioitiin olevan tekaistuja ja taustalla riitautuminen pääministerin kanssa; Ibrahim paitsi lakaistiin syrjään, myös häpäistiin kannattajiensa silmissä.

Vuosikymmenen alussa Malesian kouluissa ja opistoissa käynnistettiin opetus, jossa esimerkiksi esiteltiin homoseksuaalisuuteen liittyviä väitettyjä riskejä ja pyrittiin pelottelemaan torjumaan omat homoseksuaaliset tunteet ja lietsomaan kielteisiä käsityksiä homoseksuaalisuudesta.

Viimeksi kesällä 2017 Malesian terveysvirasto käynnisti kilpailun, jossa etsittiin keinoja homoseksuaalisuuden ja transsukupuolisuuden estämiseksi. Kilpailu kuitenkin keskeytettiin.


Katso myös nämä
 

 

Lukijoiden kommentit (kommentit ovat kirjoittajiensa mielipiteitä)
Toivottavasti jokainen sateenkaari-ihminen ymmärtää olla matkustamatta Malesiaan ja käyttämättä Malaysian Airlinesin palveluita. Harnillista että se on One Worldin jäsen............
  Jacob (ei rekisteröitynyt) • 14.02.2018 10:45
Boikotointi erittäin kannatettavaa!

Harmi, että noi tunnusmerkit pitänee nähdä malesialaisina, muuten meilläkin taitaisi olla satojatuhansia homoja enemmän :-P
   (ei rekisteröitynyt) • 14.02.2018 13:46
Koe-eläinpuistossa matkaemäntä ja mannekiini Tarja Loponen tiesi kertoa homon tunnistettavan siitä, että homo käyttää farkkuja ja juovat olutta terassilla. Isännöitsijä Olavi Granström oli ihmeissään ja kysyi, eivätkö nuo tuntomerkit sovi melkein kaikkiin miehiin Helsingissä kesällä, mihin Tarja vaan totesi: niimpä.
  Bux (ei rekisteröitynyt) • 14.02.2018 21:32
Islamistisissa maissa käsitys koko ihmisen seksuaalisuudesta on täysin kieroutunut. Valitettavasti.
  Tomppa (ei rekisteröitynyt) • 17.02.2018 18:05
Saksassa ja Hollannista löytyy jo muslimienemmistöisiä kaupunginosia joissa sateenkaariväriä ei uskalla enää liikkua. Helsingin punaviherkupla haluaa vielä lisää islamilaista väkeä Suomeen. Tasa-arvoa korostavat vihreät ja vasemmistolaiset ovat valmiina ottamaan maahamme laumoittain ihmisiä joilla on pitkä tie ymmärtää länsimaista sukupuolten välistä tasa-arvoa saati seksuaalivähemmistöjä. Punavihreitten touhuissa on suuri ristiriita.
  Tomppa (ei rekisteröitynyt) • 17.02.2018 23:47
Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
Uutisista on olemassa RSS-syöte. Jos olet Twitterin käyttäjä, löydät otsikot osoitteessta twitter.com/ranneliike. Ranneliike.net löytyy myös Facebookista.
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy