ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
internet ja seksuaalivähemmistöt homoseksuaalisuus ja uskonto linkit kaikki artikkelit

Makedoniassa naamioitunut joukkio hyökkäsi hlbti-tilaisuuteen

vaeltaja2006 • 25.10.2014 20:13 • 2 kommenttia. UUTISET: YHTEISKUNTA JA POLITIIKKA • ULKOMAAT
Torstaina illalla yli 20 hengen naamiojoukko hyökkäsi Skopjessa paikallisen hlbti-järjestön syntymäpäivätilaisuuteen. Paikalla Bar Damarissa oli n. 60 juhlavierasta. Hyökkäys kesti kymmenisen minuuttia. Aseina käytettiin mm. kiviä ja pulloja. Useat paikalla olevat loukkaantuivat. Yksi päähän loukkaantunut nainen jouduttiin viemään sairaalaan. Hyökkääjät huusivat homofobisia iskulauseita.

Kaksivuotisen olemassaolonsa aikana homojärjestö on kokenut jo kuusi hyökkäystä. Avajaisisssa ikkunat rikottiin ja viime vuonna talo yritettiin polttaa.

Makedoniaa johtaa ehdottomalla enemmistöllä kristillis-nationalistinen puolue. Heinäkuussa avioliitto määrättiin miehen ja naisen väliseksi liitoksi. Vuonna 2010 syrjintäsuojalaista poistettiin seksuaalisten vähemmistöjen suoja.


Katso myös nämä
 

 

Lukijoiden kommentit (kommentit ovat kirjoittajiensa mielipiteitä)
Ketkäpä muut meitä vihaisivat, kuin luonnottoman uskomuksensa kristityt ja samasta abrahamisesta pahan tiedon puusta veistetyt ääri-islamistit.

Kristityt ja muut ääri-uskovaisethan mekastavat Ranskassa, Englannissa, Saksassa ja Itä-Euroopassa. Uskovaiset eivät ole pelastaneet lapsia pedofiili-papeiltaan, eivätkä perversseiltä "eheytys-hoidoiltaan", vaan sysäävät syytä pahasta uskonnostaan meidän niskaamme, aina vaan.

Perisynnin tekivät ne, jotka nuo uskomukset aikoinaan sepustivat.

Kommenttia muokattu: 25.10.2014 klo 21:39
  human • 25.10.2014 21:35
Kyrie, eleison! (Herra, armahda!)
  martin • 03.11.2014 01:33
Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
Uutisista on olemassa RSS-syöte. Jos olet Twitterin käyttäjä, löydät otsikot osoitteessta twitter.com/ranneliike. Ranneliike.net löytyy myös Facebookista.
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy