ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
vino aivopuolisko keskustelufoorumi tuki- ja neuvontapalvelu homoFAQ seksuaalisuus ja sukupuoli perheet kaappi linkit kaikki artikkelit

KOMMENTTI: Mainoskanavan tanssiohjelman jälkeen valokeilassa ovat Linnan juhlat

jnsto • 27.09.2012 12:50 NÄKÖKULMAT • KOTIMAA
Tammikuun vaaleissa hävinneen ehdokkaan puoliso on ollut nyttemmin otsikoissa siksi, että osallistuu erään kaupallisen televisiokanavan tanssiohjelmaan. Suomalaisessa koko kansan julkisen palvelun televisiossa hänet nähtäneen tanssimassa ainakin itsenäisyyspäivänä. Viestimille hän on sanonut, että puolisonsa Pekka ei järin tanssi. Aiemmissa linnanjuhlissa Antonio Flores on toki saanut tanssiseuraa.

Vaaleissa hävinneellä "melkein-presidenttiparilla" ei liene virallista protokolla-asemaa joulukuun juhlissa, mutta de facto heihin kiinnitetään huomiota.

Näemme todennäköisesti tanssiparin Jenni - Antonio, mutta näemmekö parin Sauli - Antonio. Ja tämä ei nyt tarkoita sitä Saulia, jota tässä ranneliike.netissa pidetään etunimiselviönä, kuten äskeisessä BB-uutisessa.

Oleellista tälle kysymykselle lienee se, nähdäänkö eurooppalaisen käytösperinteen mukainen tanssi parinvalinnan osalta jotenkin seksuaalista suuntautumista ilmentävänä, vai ei. Ehkä ei enää. UM:n protokollaosasto on Suomen johtava etikettiasiantuntija, pitää yllä sitä tärkeysjärjestyslistaa ja hallitsee homman kaikin puolin. Sieltä asiaa voisi tietenkin kysyä.

Ulkomaisia ennakkotapauksia lienee, mutten niitä tunne. Saksan kansleri Angela Merkel on välttänyt ongelman mm siitä, pitäisikö tanssia ulkoministerin puolison kanssa tai Berliinin pormestarin puolison kanssa. Merkel ei nimittäin käsittääkseni tanssi ollenkaan ja on jättäytynyt pois mm Berliinin mediaväen näyttäytymistapahtumasta eli Pressballista.


Katso myös nämä
 

 

Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy