ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


vapaalla trendit matkakohteet ruoka- ja drinkkireseptit koti ja asuminen hyvinvointi ihonhoitovinkit
sateenkaaren värinen suomi -opas suomen homobaarit tapahtumakalenteri vapaa-aika & koti -keskustelu

Madridista maailman homoturismin pääkaupunki

Lassijuhani • 19.04.2014 11:01 VAPAALLA • EU

Madrid, Gran via
Kansainvälinen homojen ja lesbojen matkailuliitto on valinnut Madridin tämän vuoden maailman homoturismin pääkaupungiksi. Juhlallisuudet järjestetään Espanjan pääkaupungissa toukokuun 8 ja 10 päivän välisenä aikana, joten matkan varaamiseen on runsas kaksi viikkoa aikaa.

Madridin lisäksi ehdokkaina olivat mm. Tukholma ja Cannes. Madrid valittiin sen tarjoamien kulttuurikokemusten ja sateenkaariväestön tukemisen perusteella. Lisäksi Madridin gay pride -juhlilla on kansainvälistä merkitystä sateenkaari-ihmisille.


Katso myös nämä
 

 

Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
Katso myös nämä
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy