ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


Palveluoppaassa mukanaHuoneistoremontit, kylpyhuone- ja saunaremontit, laatoitustyöt. Ammattitaitoinen henkilökuntamme suorittaa kaikki kodin pienet ja isot remontit etukäteen sovitun aikataulun mukaisesti. Kauttamme myös lvis-palvelut! Tilaa ilmainen arviointi!
yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
ilmiöitä homoseksuaalisuuden ympärillä pride ja vapautusliike pride-kalenteri tuki- ja neuvontapalvelu homoFAQ seksuaalisuus ja sukupuoli perheet kaappi linkit kaikki artikkelit

Maarianhaminan ja Paraisten pride-tapahtumat onnistuivat

Sami Mollgren • 24.08.2015 06:40 UUTISET: PRIDE • KOTIMAA

Paikallinen sanomalehti Ålandstidningen vaihtoi verkkosivujensa logon sinisestä sateenkaarenväriseen pride-tapahtuman kunniaksi.
Lauantaina Lounais-Suomessa aurinkoisessa säässä järjestetyt pride-tapahtumat keräsivät runsaasti osanottajia.

Varsinais-Suomen Paraisilla lauantaina alkuiltapäivästä järjestetty pride-kulkue keräsi noin 300 osanottajaa. Paitsi sateenkaarivähemmistöihin kuuluvia, oli mukana myös muita yhdenvertaisuuden tukijoita. Palokunnantalolta iltapäivällä käynnistynyt kulkue eteni keskustan läpi keskuspuistoon, jossa järjestettiin puistopiknik.

Paraisilla aiotaan järjestää pride-tapahtuma myös kesällä 2016.

Ahvenanmaan pääkaupungissa Maarianhaminassa myöhemmin lauantai-iltapäivänä järjestetty pride-kulkue keräsi puolestaan jopa 2 000 osallistujaa. Maarianhaminan tapahtuma oli järjestyksessään toinen. Ruotsin Göteborgista kotoisin oleva rumpuyhtye Kiriaka toi soitollaan karnevaalitunnelmaa sekä kulkueeseen järjestäytymiseen, itse kulkueeseen että puistotapahtumaan.

Ahvenanmaan opetusministeri Johan Ehn nimitettiin vuoden majakaksi (Årets fyr).

Myös paikallinen sanomalehti Ålandstidningen juhlisti pride-tapahtumaa: se vaihtoi verkkosivuillaan logonsa sinisestä sateenkaarenväriseen.Jaa Facebookissa
 

 

Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Katso myös nämä
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2017 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy