ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
vino aivopuolisko trendit kirjat lehdet sähköinen glbt-kirjasto elokuvat ja sarjafilmit tv-kalenteri televisio radio levyesittelyt artistiesittelyt listat ooppera linkit kaikki artikkelit

Maaliskuussa järjestettävillä Tampereen elokuvajuhlilla Queerscenes-ohjelmisto

Sami Mollgren • 02.03.2018 13:23 UUTISET: VIIHDE JA KULTTUURI • KOTIMAA

Tampere Film Festival järjestetään 7.-11. maaliskuuta.
Tampereella järjestetään 7.-11. maaliskuuta 48. kertaa lyhytelokuvafestivaali, Tampere Film Festival.

Hlbtiq+ -aihepiiriin liittyvä materiaali on koottu kahteen pakettiin: Queerscenes 1 ja Queerscenes 2, joiden esityspaikka on Plevna 6. Lisäksi ohjelmassa on brasilialainen dokumenttielokuva Bixa Travesty, jonka esityspaikka on Pakkahuone.

- Queerscenes ohjelmiston elokuvissa pääpaino on tarinoissa, jotka haastavat nykyiset vallalla olevat binääriset vaateet: mitä on olla mies/nainen tai mitä on olla ihminen joka ei sovi tai halua lokeroihin.

Queerscenes 1 sisältää kuusi elokuvaa: Harding & his camera, Quem tem medo de Cris Negão?, Min homosyster, Reluctanly Queer, Criancas fantasmas ja Tailor.

Queerscenes 2 sisältää elokuvat What happened to her, Our skin, Filme-Catástrophe, Os sapatos de Aristeu ja Os humores artificiais

Tampereen elokuvajuhlia järjestää Tampereen elokuvajuhlat – Tampere Film Festival ry.


Katso myös nämä
 

 

Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy