ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
internet ja seksuaalivähemmistöt homoseksuaalisuus ja uskonto linkit kaikki artikkelit

Maalaishomot lähtevät seksuaalipakolaisiksi

vaeltaja2006 • 13.08.2009 07:18 • päivitetty: 13.08.2009 07:19 • 4 kommenttia. UUTISET: YHTEISKUNTA JA POLITIIKKA • KOTIMAA
Radion ja tv:n aamu-uutiset kävi Mikkelissä kuulostelemassa, mitä maalaishomo ajattelee homojen elämäst ja homokulttuurista. Setassa tiedetään, että yksinäisyys on tavallista. Setan puheenjohtaja sanoo, että kunnat voisivat aktiivisesti tukea seksuaalivähemmistöihin kuuluvien pienryhmätoimintaa.

Helsingissä homokulttuuri nähdään jo matkailuvalttina. Mutta vallitseva homokulttuuri on kaupunkikeskeistä ja esim. Mikkelissä seksuaalivähemmistöt eivät näy katukuvassa. Käsikkäin käveleminen samaa sukupuolta olevan puolison kanssa olisi liki mahdotonta. Sitä pidettäiisiin provokaationa.

Aamu-uutiset löytyvät yleensä YLEn Areenalta.


Katso myös nämä
 

 

Lukijoiden kommentit (kommentit ovat kirjoittajiensa mielipiteitä)
Ja Ylen nettisivuilla kommentoidaan tätäkin aihetta.

Näitä glbt-ihmisten tilannetta käsitteleviä teemoja vähätellään tuttuun tapaan. On mielipiteitä, joiden mukaan aiheiden esilläpito "muistuttaa aivopesua ja toisinajattelveien ihmisten manipulointia". Eräs kommentoija kyselee, että "eikö tässä maassa ole tarpeeksi oikeita ongelmia" ja toisen mielestä kyseessä on "höpöhöpö".

Toisenlaisiakin kommentteja on. Eräässä muistutetaan, että vain suurissa kaupungeissa homolla on elintilaa. Toinen kertoo, että Helsinkiin pääsy maalta tai maaseutukeskuksesta on henkisesti helpottavaa.
  smo • 13.08.2009 09:58
Pienenä välihuomautuksena: Kyllä maallakin voi elää ja voida varsin hyvin kaapin jättäneenäkin homona ja kyllä hkissäkin elävä homo voi kokea yksinäisyyttä.

Yhtään vähättelemättä niiden tuskaa, jotka katsovat olevansa maaseudulla loukussa
  Terhola • 13.08.2009 11:38
Otsikkoa myöden vanha juttu. Aiheet alkavat näköjään loppumaan kesken?

"Käsikkäin käveleminen samaa sukupuolta olevan puolison kanssa olisi liki mahdotonta" En ole koskaan ymmärtänyt miksi miesten pitäisi kävellä käsikädessä ja käyttäytyä saman kaavan mukaan mitä heteropariskunnat?

Sitä paitsi Helsingissä on melkeen daijjuun tullut kun suutelin miesystävääni puistossa joten ei se Helsinki(kään) oikeasti ole mikään suvaitsevaisuuden mekka.
  Ei provosoimalla hyväksyntää h (ei rekisteröitynyt) • 14.08.2009 17:17
Mun tutuissa on paljon Hesaan muuttaneita ja itekin oon muuttanut pikkukaupungista. Oikeestaan muutin opiskelemaan, mut ei tulis mieleenkään muuttaa takasin.
  Petteri (ei rekisteröitynyt) • 19.08.2009 23:17
Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
Uutisista on olemassa RSS-syöte. Jos olet Twitterin käyttäjä, löydät otsikot osoitteessta twitter.com/ranneliike. Ranneliike.net löytyy myös Facebookista.
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy