ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
internet ja seksuaalivähemmistöt homoseksuaalisuus ja uskonto linkit kaikki artikkelit

Maailman johtavia aids-tutkijoita Ukrainassa alasammutussa koneessa

vaeltaja2006 • 18.07.2014 02:36 • päivitetty: 18.07.2014 02:55 UUTISET: YHTEISKUNTA JA POLITIIKKA
Yöllä levisi uutinen, jonka mukaan Ukrainassa alaammutussa koneessa olisi ollut matkustajina maailman johtavia aidstutkijoita. He olisivat olleet matkalla Australiaan aids-konfernssiin. Kansainvälinen aids-konferenssi alkaa ensi viikolla Melbournessa. Konferenssin järjestäjät eivät vielä yöllä osanneet sanoa asiasta mitään varmaa.

Päivitys klo 02.50:


Englantilaisen Dailymailin mukaan monissa twiittauksissa yöllä on kerrottu, että koneessa oli aids-konferenssin delegaatioita. Amerikkalainen akateemikko ja aids-aktivisti Gregg Gonsalves twiittasi yöllä: "Lots of AIDS researchers, activists, officials on downed Malaysia Airlines flight to Melbourne for Intl AIDS Conference".

On jo kerrottu nimiä. Englantilaisista Stopaids-aktivisteista kerrotaan, että he eivät olleet koneessa.

www.dailymail.co.ukSTOPAIDS @STOPAIDS

Our thoughts are with all friends and family of those lost in #MH17 - especially allies travelling to #AIDS2014. So deeply sad.
Expand

55m
STOPAIDS @STOPAIDS

.@markgettleson This is a terrible tragedy. @stopaids staff are ok. Our thoughts are with dutch colleagues & others who may be affected.


Katso myös nämä
 

 

Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
Uutisista on olemassa RSS-syöte. Jos olet Twitterin käyttäjä, löydät otsikot osoitteessta twitter.com/ranneliike. Ranneliike.net löytyy myös Facebookista.
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy