ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
internet ja seksuaalivähemmistöt homoseksuaalisuus ja uskonto linkit kaikki artikkelit

Maailman aids-päivän vietto alkoi seminaarilla

vaeltaja2006 • 01.12.2011 12:13 UUTISET: YHTEISKUNTA JA POLITIIKKA • KOTIMAA
Aids-päivän takia Positiiviset on valmistanut erinomaisen erikoisjulkaisun, jonka voi ladata Positiiviset ry:n sivulta .


Maailman aids-päivää vietetään tänään. Helsingissä päivä alkoi seminaarilla, jossa luotiin katsaus tämän hetken tilanteeseen. Seminaarin esitelmistä tulee tarkempaa tietoa tänään myöhemmin. Klo 17 alkaen eduskunnan portailla on kynttilätapahtuma.

Aamun seminaarin aloitti kansanedustaja ja eduskunnan väestö- ja kehitysryhmän puheenjohtaja Jani Toivola. Hän kuvasi elävästi, miten hän ensi kertaa joutui tekemisiin HIVin kanssa.

Jani Toivola, alkuosa kesto n. 7 min
Jani Toivola, loppuosa, kesto n. 7 min

Katso myös nämä
 

 

Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
Uutisista on olemassa RSS-syöte. Jos olet Twitterin käyttäjä, löydät otsikot osoitteessta twitter.com/ranneliike. Ranneliike.net löytyy myös Facebookista.
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy