ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
ilmiöitä homoseksuaalisuuden ympärillä pride ja vapautusliike pride-kalenteri tuki- ja neuvontapalvelu homoFAQ seksuaalisuus ja sukupuoli perheet kaappi linkit kaikki artikkelit

Lontoon pride-paraati

vaeltaja2006 • 28.06.2007 13:27 • 7 kommenttia. UUTISET: PRIDE
Lontoon Pride-paraati on lauantaina. Jo paljon etukäteen on käyty sananvaihtoa siitä, saavatko asevoimissa toimivat olla paikalla virka-asuissa. Laivaston amiraali antoi luvan, mutta nyt asevoimien komentaja on kieltänyt työasut paraatissa.


Katso myös nämä
 

 

Lukijoiden kommentit (kommentit ovat kirjoittajiensa mielipiteitä)
Meinaako kukaan mennä suomesta sinne? Oon ollut siellä muutama vuosi sitten. Hyvä oli meininki.
  londonforever • 28.06.2007 17:12
Lontoon keskustasta löytyi aamulla pommi. Huomenna pitäisi olla Pride-paraati. Mitä pommin löytyminen vaikuttaa? Kuka tuntee hyvin Lontoon elämää?
UkGayNews seuraa tilannetta.
  vaeltaja2006 • 29.06.2007 22:16
Saattaa vaikuttaa paraatiin reittimuutoksin. Jos pommi olisi räjähtänyt, melko varmasti noin suurta joukkotilaisuutta ei olisi voitu pitää. Mielenkiintoista seurata, kuinka tutkimukset ja paraatin valmistelut jatkuvat.

Seurasin iltapäivällä sekä CNN:n, että BBC:n uutisointia. Jälkimmäinen kertoi tapahtumista rauhallisen asiallisesti. CNN puolestaan suorastaan hengästyttävästi. Ihmisiä haastateltiin mitä pienimilläkin perusteilla. Uutisointi Lontoosta jatkui lähes taukoamatta. Samoja asioita toistettiin yhä uudelleen, vaikka ei mitään uutta oikeasti ollut kerrottavana.

CNN:n tämän päiväisestä Lontoo-uutisoinnista tuli mieleen tarkoitushakuisuus. Bushin hallinnolle on juuri tälläkin hetkellä tärkeää osoittaa terrorismin olevan voimissaan. Epäilen CNN:n osallistuvan tuon mielikuvan tukemiseen. FOX-kanavaa en ota alas, koska se kapeakatseisella kiihko-oikeistolaisuudellaan ja röyhkeydellään saa minut aina lähes menettämään malttini. Sehän on suoraan Bushin hallinnon äänitorvi. Nyt olisi oikeastaan pitänyt virittää se takaisin ihan vain uteliaisuudesta. Siellä varmaan peloteltiin seuraavan kohteen olevan USA:ssa.
  JuhaniV • 29.06.2007 22:58
BBC:n radiouutiset kertoivat hetki sitten, että Lontoon Gay Pride pidetään suunnitellusti tänään. Siihen arvioidaan osallistuvan puolisen miljoonaa ihmistä. Marssi päättyy Trafalgar Squarelle.
  JuhaniV • 30.06.2007 09:33
Lontoon pormestari Ken Livingstone varoittaa, että muslimeista ei pidä tehdä saatanallisia. Eilen Lontoossa löydettiin kaksi autopommia.Pormestarin mukaan vain pienellä ryhmällä on terrorismi-ajatuksia.

Pormestari sanoi, että Lontoon kadut ovat edelleen turvallisia. Hän itse osallistuu Lontoon Pride-paraatiin.

(Weltexpress)
  vaeltaja2006 • 30.06.2007 19:06
Lontoon pride-paraatista on viisi sivua sadekuvia
ukgaynews.org.uk
  vaeltaja2006 • 01.07.2007 04:27
Englannissa vettä on tullut tänä kesänä yli tarpeen niin, että tulvat ovat aiheuttaneet isoja vahinkoja.

Anglikaanikirkon senioripiispa Graham Dow tietää syyn. Hän sanoo tulvien olevan seurausta Jumalan kirouksesta, joka on seurausta sallivasta yhteiskunnasta, joka tukee julkisesti homojen oikeuksia. "Olemme vakavissa moraalisissa vaikeuksissa, koska mikä tahansa elämäntapa on nykyisin laillistettua."

Anglikaanikirkko on ollut vakavissa vaikeuksissa jo vuosia ja on jyrkästi jakaantunut. Periaatteessa kirkko on jo hajonnut kahtia, mutta mielestäni mm. mahtavat omaisuudet pitävät sitä vielä kasassa, koska kukaan ei tiedä, kuinka kirkko jaettaisiin kahtia. Amerikassa muutama pikkuseurakunta erosi episkopaalisesta pääkirkosta (anglikaanikirkon amerikkalainen haara). Seurasi oikeustaistelu, jonka lopputulos oli, että omaisuus kuuluu pääkirkolle.

Graham Dow kuuluu johtaviin anglikaanikirkon vanhoillisiin.

Kirkon sateenkaarijäsenet ilmaisivat tänään tyrmistyksensä piispan lausunnon johdosta. Järjestö nimeltä The Gay and Lesbian Humanist Association kutsui piispaa "pronssikauden alkuihmiseksi".

Piispan haastattelu julkaistiin Sunday Telegraphissa.
  JuhaniV • 01.07.2007 23:41
Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy