ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
ilmiöitä homoseksuaalisuuden ympärillä pride ja vapautusliike pride-kalenteri tuki- ja neuvontapalvelu homoFAQ seksuaalisuus ja sukupuoli perheet kaappi linkit kaikki artikkelit

Lontoon pride medialemmikkinä

Shamrox • 03.07.2007 08:17 • 1 kommentti. UUTISET: PRIDE
En ole koskaan osallistunut prideen, enkä usko osallistuvani, mutta panin merkille että viikonlopun aikana brittimediassa esitettiin Lontoon pride-marssi positiivisessa sävyssä. Ne kaksi autopommia oli löydetty päivää aiemmin ja BBCn uutisissa näytetiin pride hauskana ja elämää puoltavana asiana al-qaida poppoon pommipuuhastelujen vastapainona. Omalla kohdallani hienoinen pelko on persiissäni Glasgow'n lentokenttä attentaatin takia, koska olen itsekin käyttänyt ja tulen käyttämään sitä lentoasemaa.


Katso myös nämä
 

 

Lukijoiden kommentit (kommentit ovat kirjoittajiensa mielipiteitä)
Aktivointitehtävä Helsingissä (aarteen etsintää):

Annankadun ja Ison Roobertinkadun risteyksen lähellä Annankadun puolella on Subway, sämpyläpaikka. Sitä vastapäätä on HOKin ravintola. Kun seisoo kadulla ja katsoo ravintolaan päin, on näkyvissä jotain Lontoon Prideen liittyvää.
  vaeltaja2006 • 07.07.2007 14:02
Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy