ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
internet ja seksuaalivähemmistöt homoseksuaalisuus ja uskonto linkit kaikki artikkelit

Lontoon hyökkääjä sai oppinsa islamistisaarnaajalta, joka halusi homot kivitettäviksi

vaeltaja2006 • 07.06.2017 04:37 • 7 kommenttia. UUTISET: YHTEISKUNTA JA POLITIIKKA

Terrori-isku alkoi tämän Lontoota symboloivan sillan viereisellä sillalla.
Yksi miehistä, joka lauantaina osallistui Lontoon terrori-iskuun London Bridgellä, radikalisoitui islamistisaarnaajan opissa. Pink News kertoo, että oppi-isä halusi homot ja lesbot kivitettäviksi.


Terrori-iskussa käytettiin pakettiautoa, jolla ajettiin sillalla ihmisten päälle. Sen jälkeen siirryttiin teräaseiden kanssa Borough Marketille, jossa haavoitettiin ihmisiä umpimähkäisesti. Kahdeksan ihmistä on kuollut ja monet ovat haavoittuneet hengenvaarallisesti.

Poliisi on kertonut poliisin ampumien kolmen terroristin henkilöllisyyden. Yksi terroristeista oli 27-vuotias Khuram Shazad Butt. Hän oli syntyjään Pakistanista ja poliisi tunsi hänet kielletystä ääriryhmästä, Al Muhajirounista. Guardian kertoo, että ryhmän johtaja Anjem Choudary on monta kertaa vaatinut, että Isossa Britanniassa otettaisiin käyttöön sharia-laki ja julkisesti ylistettäisiin syyskuun 11. päivän iskua new Yorkiin. Saarnaaja on tällä hetkellä telkien takana, koska hän tukee avoimesti ISISiä.

Saarnaaja Choudary, joka on vuodesta 2009 allkaen elänyt sosiaalitukien varassa, on kehottanut kivittämään homot. Tiedotustilaisuudessa hän oli kertonut, että mies voi pitää toisesta miehestä, mutta jos antaudutaan lihan iloille ja neljä henkilöä näkee kontaktin, rangaistuksena olkoon kuolema kivittämällä. Choudary on ollut tehokas terroristien värväämisessä Englannissa. www.pinknews.co.uk

Myös lauantain terrori-iskuun osallistunut Khuram Shazad Butt oli poliisille entuudestaan tuttu. Viime vuonna hän esiintyi tv-dokumentissa The Jihadis Next Door. Dokumentissa poliisi tarkistaa hänet ja hänen kavereitaan, kun he rukoilevat ISISin lipun edessä. Dokumentissa yksi saarnaaja vaati homojen suistamista alas katoilta. Dokumentti löytyy Youtubesta.

Guardianin mukaan Butt on ollut poliisille tuttu jo vuodesta 2015, mutta poliisi ei tiennyt terrori-iskun suunnittelusta. Butt oli eri moskeijoissa herättänyt epäluottamusta äärimielipiteillään. Guardianissa on mm. tämä artikkeli Buttin taustoista www.theguardian.com
Katso myös nämä
 

 

Lukijoiden kommentit (kommentit ovat kirjoittajiensa mielipiteitä)
Uskonto ja sen tyrkyttäminen alle 18 vuotiaille netissä tai muualla pitää kieltää kokonaan. Uskonto on vaarallista lapsille ja aikuisille.
  se nyt vaan on tyhmää uskoa (ei rekisteröitynyt) • 07.06.2017 14:31
Samaa mielta, uskonnot on kaikkien keksintojen pahin.
  5Cole (ei rekisteröitynyt) • 07.06.2017 16:30
Ja näin eurooppalainen yhteiskunta ruokkii ja elättää saarnaajaa, joka kiitollisuuden osoituksena propagoi Euroopan vastaista propagandaa ja yllyttää terroristeja tappamaan itseäänkin ruokkivia veronmaksajia.

Miten olisi alkajaisiksi täyskielto abrahamilaisille uskonoille, varsinkin jos ne ovat järjestäytyneinä. Seuraavaksi ne jotka ei suostu edellämainittuun kieltoon, potkittakoon takaisin sinne Lähi-Itään, jonne kaikki abrahamilaiset uskonnot kuuluvat.
  ._. • 07.06.2017 17:51
Eikö (bi)mppa-neuvoja human voisi mainita vielä kerran suosikkisanaansa abrahamilaiset uskonnot, nyt ne tuli vasta kaksi kertaa?

"viina, kannabis ja uskonto voivat viedä mielen loppuiäkseen."

Samoin pakkomielteet vievät mielen kuten tätä palstaa lukevat saavat todistaa humanin viesteissä.

Kommenttia muokattu: 10.06.2017 klo 16:28
  Zephyr • 07.06.2017 19:08
Niinhän tuo menee, valitettavasti, että mitä kristityt edellä, sitä muslimitkin perässä.
Britanniassahan ääri-kristillisen natsi-aatteen terroristi David Copeland räjäytteli naulapommejaan 1999 mm. Lontoon Sohossa, kohteinaan mm. seksuaalivähemmsitöt.

en.wikipedia.org

Itäisessä Euroopassahan useammatkin ortodoksi-kristityt patriarkat ovat viime vuosinakin kehoittaneet uskovaisiaan myös kivittämään seksuaalivähemmistöjä, raamatun toora/vt:n kivittämisrangaistusoppien mukaisesti.

Kommenttia muokattu: 09.06.2017 klo 00:02
  human • 09.06.2017 00:00
Rapakon takana sekokristilisellä alueella sen sijaan seksuaalivähemmistöjen tappamista julistavat pastorit saavat ihan kailottaa vapaalla jalalla. Noitahan on siellä ja muuallakin ihan pilvin pimein.

www.youtube.com

addictinginfo.com

www.cbsnews.com

Ai mutta niin, kristinuskohan on eniten seksuaalivähemmistöjen ihmisiä murhannut uskonto, joten em. katsotaan kait noille normaaliksi uskontonsa harjoittamiseksi.
  human • 09.06.2017 00:46
"kristinuskohan on eniten seksuaalivähemmistöjen ihmisiä murhannut uskonto, joten em. katsotaan kait noille normaaliksi uskontonsa harjoittamiseksi."

Humpsukan kirjoituksia lukiessa en ihmettele miksi näin...mihin ne biseksuaalit unohtuivat uskontojen uhreista? Vai otetaanko ne esille vasta kun homot esitetään jotenkin kyseenalaisessa valossa?
   (ei rekisteröitynyt) • 11.06.2017 09:31
Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
Uutisista on olemassa RSS-syöte. Jos olet Twitterin käyttäjä, löydät otsikot osoitteessta twitter.com/ranneliike. Ranneliike.net löytyy myös Facebookista.
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy