ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


kirjat lehdet sähköinen glbt-kirjasto elokuvat ja sarjafilmit teatteri tv-kalenteri televisio radio musiikki levyesittelyt artistiesittelyt listat euroviisut
internet ja seksuaalivähemmistöt novellit ja tarinat viihde, musiikki & kulttuuri -keskusteluviihde ja kulttuuri

Liv-kanavan Kielletty rakkaus -sarjassa esillä miesparin ikäero ja sukupuolen korjaaminen

Sami Mollgren • 02.09.2017 09:40 TELEVISIO • KOTIMAA

Kielletty rakkaus -sarjan toinen tuotantokausi alkaa maanantaina 4.9. (kuvakaappaus)
Liv-kanavalla käynnistyy maanantaina 4. syyskuuta Kielletty rakkaus -sarjan toinen tuotantokausi. Sarjassa on eisllä myös hlbti-vähemmistöihin kuuluvat pariskunnat.

Kuudennessa, 9. lokakuuta nähtävässä jaksossa esillä on miesparin suuri ikäero. Helsinkiläiset Jari, 52, ja Jukka, 20 kertovat, että hyväksyntä suhteelle ei ole mitenkään itsestään selvää.

30. lokakuuta nähtävän tuotantokauden päätösjakson nimi on "Isästä tuli nainen". Uudessakaarlepyyssä elävät Jessica, 27, ja Camilla, 29 puolestaan kertovat siitä, miten parin rakkaus vahvistui, mutta paikkakunnalla asia herätti hämmennystä.

Sarjan toisen tuotantokauden juontaja on parisuhdebloggaaja Sami Minkkinen.

Lauantaina 2.9. kello 13 nähdään ensimmäisen tuotantokauden jakso, joka kertoo Jonista ja Villestä. Villen vanhemmat katkaisivat yhteyden poikaansa, kun tämän homoseksuaalisuus tuli ilmi.


Katso myös nämä
 

 

Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
Katso myös nämä
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy