ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
internet ja seksuaalivähemmistöt homoseksuaalisuus ja uskonto linkit kaikki artikkelit

Liettua: Homopropagandalaista ei äänestettykään

Sami Mollgren • 12.11.2015 16:58 • 1 kommentti. UUTISET: YHTEISKUNTA JA POLITIIKKA • EU

Vilna, Liettua
Liettuan parlamentti päätti torstaiaamuna, ettei se äänestäkään homopropagandalaista torstaina.

Äänestyksen perumisesta päätettiin äänin 65-10, ja 25 edustajaa oli poissa. Äänestyksen perumista ehdotti Eligijus Masiulis. Hän perusteli ehdotustaan sillä, että lakiesitys on demokratian vastainen ja Liettuan kansainvälisen maineen vaarantava.

Asiasta kertonut ILGA-Europe toteaa, että lakiesitys voi kuitenkin tulla myöhemmin parlamentin äänestettäväksi milloin hyvänsä.

Kyseessä on esitys lainsäädännöstä, jolla tehtäisiin rangaistavaksi niin pride-tapahtumat kuin julkinen puhuminen seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen oikeuksista. Lakia pidetään vertaisena Venäjällä vuonna 2013 voimaan tulleelle ns. homopropagandalaille. Esityksen taustalla on parlamentaarikko Petras Gražulis, joka tunnetaan homovastaisesta toiminnastaan.


Katso myös nämä
 

 

Lukijoiden kommentit (kommentit ovat kirjoittajiensa mielipiteitä)
Jeps, tuo Petras Gražulis on kyllä aika hourupää:

www.15min.lt
  human • 12.11.2015 21:59
Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
Uutisista on olemassa RSS-syöte. Jos olet Twitterin käyttäjä, löydät otsikot osoitteessta twitter.com/ranneliike. Ranneliike.net löytyy myös Facebookista.
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy