ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
vino aivopuolisko trendit kirjat lehdet sähköinen glbt-kirjasto elokuvat ja sarjafilmit tv-kalenteri televisio radio levyesittelyt artistiesittelyt listat ooppera linkit kaikki artikkelit

Lauantaina valitaan Suomen edustuskappale kevään 2018 Euroviisuihin

Sami Mollgren • 01.03.2018 18:24 • 5 kommenttia. UUTISET: VIIHDE JA KULTTUURI • KOTIMAA

Saara Aalto Hangon pride-tapahtumassa kesällä 2016.
Lauantai-iltana Yle TV1:ssä Espoon areenasta lähetettävässä UMK18: Saara Aalto -showssa valitaan Suomen edustuskappale keväällä Portugalissa järjestettävään Eurovision laulukilpailuun.

Suomen edustuskappaleen valitsee kolmesta ehdokkaasta yleisö ja kansainväliset raadit. Portugalissa Saara Aalto esittää yhden kolmesta ehdolla olevasta kappaleesta: "Monsters", "Domino" tai "Queens".

Kevään 2018 Eurovision laulukilpailu on järjestyksessään 63. ja se järjestetään Portugalin Lissabonissa, Altice Arenassa toukokuussa. Ehdokasmaita on yhteensä 43.

Suomi esiintyy ensimmäisessä semifinaalissa, joka on tiistaina 8. toukokuuta. Toinen semifinaali on 10. toukokuuta. Finaali järjestetään lauantaina 12. toukokuuta.

Marraskuussa 2017 Yle kertoi, että Saara Aalto kutsuttiin edustamaan Suomea Euroviisuissa. Suomen euroviisuedustajaa on kuutena edeltävänä vuonna haettu Uuden musiikin kilpailun kautta. Kokeneemmat suomalaisartistit eivät kuitenkaan ole lähteneet UMK-kisaan, vaan mukana on ollut tuntemattomia esiintyjiä. Yhden artistin kutsuminen on yleinen käytäntö monissa euroviisumaissa.
Saara Aalto kertoi keväällä 2015 parisuhteestaan Meri Sopasen kanssa, tullen samalla kaapista. Elokuussa 2016 kahden vuoden seurustelun jälkeen Aalto kertoi Instagram-viestissä parin kihlautuneen.

Aalto sijoittui loppuvuodesta 2016 toiseksi Britannian X Factor -kilpailussa.


Katso myös nämä
 

 

Lukijoiden kommentit (kommentit ovat kirjoittajiensa mielipiteitä)
Monsters on paras :-)
  ._. • 02.03.2018 12:14
Ja Monsters onkin valituksi tullut kappale.
  smo • 03.03.2018 22:26
Veikkaan että Saaran Euroviisukeikasta tulee täysi floppi. Kun 30-vuotias nainen puhuu, laulaa ja esiintyy kuin 10-vuotias tyttö, hän ei ole uskottava. Hänellä ei ole kiinnostavaa omaa näkemystä siitä, miltä näyttää ja kuulostaa.
  1965 • 04.03.2018 11:48
Mielenkiintoista, että aika moni uskoo Saara Aaltoon ja hänen mahdollisuuksiinsa kisassa. Ei taida tuo kannatus olevan ihan tuulesta temmattua.
  JuhaniV • 04.03.2018 15:58
JuhaniV: "Mielenkiintoista, että aika moni uskoo Saara Aaltoon ja hänen mahdollisuuksiinsa..."

Se on vain uskoa. Ymmärrys on sitten ihan eri asia.
  1965 • 04.03.2018 16:10
Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy