ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
ilmiöitä homoseksuaalisuuden ympärillä pride ja vapautusliike pride-kalenteri tuki- ja neuvontapalvelu homoFAQ seksuaalisuus ja sukupuoli perheet kaappi linkit kaikki artikkelit

Lauantaina pride-tapahtuma Raaseporissa ja Paraisilla

Sami Mollgren • 03.09.2016 10:21 UUTISET: PRIDE • KOTIMAA

Sekä Paraisilla että Raaseporin Tammisaaressa vietetään pride-tapahtumia lauantaina 3. syyskuuta.
Raaseporin Tammisaaressa pride-kulkue lähtee liikkeelle kello 10.30 ja sen jälkeen Stallörenin puistossa on puistotapahtuma. Lauantaina myös Paraisilla vietetään pride-tapahtumaa, jo toista kertaa. Paraisilla pride-kulkue lähtee liikkeelle kello 13.

Raaseporin Tammisaari

Tammisaaressa pride-kulkueeseen järjestäytyminen alkoi nuorisotalolla kello 10. Sieltä kulkue suuntaa 10.30 keskustan läpi kohti Stallörenin puistoa. Puistotapahtumassa on puheita sekä musiikki- ja tanssiesityksiä. Iltapäivällä järjestetään kaksi paneelikeskustelua, "työpajoja", elokuvanäytös ja iltabileet. Tammisaaressa toteutetaan myös "pyykkinaru sateenkaaren väreissä" -yhteisötaideteos. Paikkakunnan ensimmäisen pride-tapahtuman taustalla on vahvasti Raaseporin nuorisotoimi.

Parainen

Paraisilla pride-tapahtuma järjestetään toista kertaa. Edellisvuonna tapahtumaan osallistui noin 300 henkeä. Kulkue järjestäytyy VPK:n talolla kello 12.30 alkaen ja lähtee liikkeelle kello 13.


Katso myös nämä
 

 

Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy