ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
ilmiöitä homoseksuaalisuuden ympärillä pride ja vapautusliike pride-kalenteri tuki- ja neuvontapalvelu homoFAQ seksuaalisuus ja sukupuoli perheet kaappi linkit kaikki artikkelit

Lauantaina 15. heinäkuuta on pride-päivä kolmella paikkakunnalla: Lohja, Kustavi ja Tampere

Sami Mollgren • 14.07.2017 23:59 • 2 kommenttia. UUTISET: PRIDE • KOTIMAA
Lauantaina 15.7. vietetään pride-tapahtumaa läntisen Uudenmaan Lohjalla, Vakka-Suomen Kustavissa ja Tampereella. Lohja Pride piknik järjestetään ensimmäistä kertaa. Kustavissa pride-kulkue järjestetään toista kertaa. Tampereella on kesän toinen pride.

Kustavin Queerstavi Pride järjestetään toista kertaa

Lounais-Suomessa sijaitsevassa Kustavissa järjestettiin pride-tapahtuma ensimmäistä kertaa heinäkuussa 2016. Tuolloin osallistujia oli muutama kymmenen. Lauantaina pride-kulkueen on määrä lähteä liikkeelle Salen pihasta kello 17.

Kustavissa on vakituisia asukkaita noin 900, mutta kesäisin väkiluku moninkertaistuu kesäasukkaiden ansiosta.

Lohjalla pride-tapahtuma ensimmäistä kertaa

Läntisellä Uudellamaalla Lohjalla pridea vietetään kello 14 alkaen Aurlahden rannassa Lohja Pride piknik -tapahtuman merkeissä.

Tampereella kesän toinen pride

Tampereella järjestetään kesän toinen pride-tapahtuma. Tampere Pride ry:n toteuttaman Tampere Pride Queer Culture Even Finland -tapahtuman pride-kulkue lähtee Sorin aukiolta kohti Laikunlavaa kello 13.

Pirkanmaan Seta järjesti kesäkuun alussa Pirkanmaan pride -tapahtuman.

Vuoden 2017 pridet Suomessa

Alkuvuoden aikana pride-tapahtumat on jo järjestetty Rovaniemellä, Kuusamon Rukalla, Joensuussa, Tampereella, Helsingissä ja Kajaanissa.

Lauantaisten Lohjan, Kustavin ja Tampereen pride-tapahtumien lisäksi pride-tapahtumia on luvassa vielä Lahdessa (7.-13.8.), Inarissa (11.-13.8.), Uudessakaarlepyyssä (12.8.), Hangossa (18.-20.8.), Ahvenanmaan Maarianhaminassa (16.-20.8.), Porvoossa (19.8.), Turussa (21.-27.8.), Sipoossa (25.8.), Torniossa (26.8.) ja Raaseporin Karjaalla (2.9.2017).Katso myös nämä
 

 

Lukijoiden kommentit (kommentit ovat kirjoittajiensa mielipiteitä)
Tamperepride.fi kertoo lyhyesti: "Ohjelmaa julkaistaan pitkin kevättä." Ei sanota minkä vuoden kevättä, onko koko projekti unohdettu?
  irednoW (ei rekisteröitynyt) • 15.07.2017 03:01
Tapahtumatietoja on Facebookissa. Olisiko sivuston salasana joutunut hukkaan tai jonnekin muualle?
  smo • 15.07.2017 08:19
Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy