ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
ilmiöitä homoseksuaalisuuden ympärillä vino aivopuolisko internet ja seksuaalivähemmistöt homoseksuaalisuus ja uskonto pride ja vapautusliike pride-kalenteri tuki- ja neuvontapalvelu homoFAQ seksuaalisuus ja sukupuoli perheet kaappi linkit kaikki artikkelit

Lady Dianan entinen hovimestari menee avioon miehen kanssa

vaeltaja2006 • 07.03.2017 14:29 • 2 kommenttia. IHMISIÄ JA ILMIÖITÄ
Takana 32 vuotta avioliittoa naisen kanssa, ja nyt Lady Dianan hovimestari Paul Burrell menee naimisiin miehen kanssa. Salailu on päättynyt.

Paul Burrellin uusi puoliso on hänen pitkäaikainen partnerinsa. Burrel on nyt 58-vuotias. Pitkästä avioliitosta entisen vaimon kanssa on kaksi poikaa, Nick ja Alex. Prinsessa Diana tiesi hovimestarinsa homoseksuaalisuudesta ja salaisesta kumppanista, mutta vaikeni. Tämän kertoi eräs ystävä seurapiiriuutisia pyydystävälle Sun-lehdelle. Burrelin oma perhe tai suku eivät tienneet ”kolmiodraamasta” mitään. Lady Diana tiesi, koska he työskentelivät hyvin tiiviisti yhdessä. Burrell luotti Dianaan.

Paul Burrell sai avioeron vaimostaan puoli vuotta sitten. Huhtikuussa hän avioituu uudelleen asianajaja Graham Cooperin kanssa. He ovat olleet käytännössä jo 10 vuotta yhdessä. Vaimo asui erillään. Burrellin pojat ovat kuulleet isänsä homoseksuaalisuudesta vasta viime kuukausina.

Paul Burrel tuli kuuluisaksi prinsessa Dianan hovimestarina. Dianan kuoleman jälkeen hänestä oli myös kielteisiä otsikoita. Hän oli aloittanut 1987 Charlesin ja Dianan palveluksessa. Kuninkaallisten eron jälkeen 1992 hän jatkoi Dianan palveluksessa. Vuonna 1997 kuningatar palkitsi hovimestarin Royal Victorian -mitallilla.


Lady Dianan kuoleman jälkeen hovimestari avasi yhdessä vaimonsa kanssa kukkakaupan. Hänet palkattiin Diana-säätiön varainkerääjäksi. Vuonna 2001 hän joutui tekemisiin poliisin kanssa, koska hänellä ehkä oli hallussaan Dianalle kuuluvaa esineistöä. Vuoden kuluttua tutkinta lopetettiin. Sen jälkeen hän kirjoitti kaksi kirjaa pomostaan Dianasta. Hän kuvasi itsensä Dianan ainoaksi uskotuksi. Tästä asiasta on kuitenkin erilaisia näkemyksiä. Sen jälkeen hän on ollut mukana tosi-tv:n viidakkoseikkailussa ja julkkis- Big Brothersissa.


Kun googlaa, löytyy hovimestarista hyvinkin monenlaisia kohujuttuja. Totuudesta on vaikea tietää.


Katso myös nämä
 

 

Lukijoiden kommentit (kommentit ovat kirjoittajiensa mielipiteitä)
Huhujen mukaan hovimestari osallistui ruhtinallisiin homo orgioihin
kuningattaren huvipurrella :)

www.gaytimes.co.uk
  Butt-ler (ei rekisteröitynyt) • 09.03.2017 12:37
On tietysti huvittavaa, että homot järjestävät "orgioita", kun taas heteromiehillä ne ovat vain juopottelua ja "ryyppäjäisiä".
  vaeltaja2006 • 10.03.2017 07:50
Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy