ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
hiv harrastukset hyvinvointi linkit kaikki artikkelit

Kysely ruotsinkielisestä hlbti-neuvontapalvelusta auki viimeisiä päiviä

Sami Mollgren • 27.07.2014 10:10 UUTISET: TERVEYS JA TUTKIMUS • KOTIMAA

Sinuiksi-palvelu käynnistyi keväällä 2014. Nyt kartoitetaan tarvetta ruotsinkieliselle palvelulle.
Ruotsinkielisen neuvontapalvelun tarvetta seksuaaliseen suuntautumiseen ja sukupuoli-identiteettiin liittyvissä kysymyksissä selvitetään. Kartoitus on auki 28. heinäkuuta asti.

Suomenkielinen Sinuiksi-palvelu avattiin toukokuussa. Se palvelee puhelimitse päivystysaikoina sekä vastaa verkon tai sähköpostin kautta tulleisiin kysymyksiin.

Pirkanmaan Seta ry on saanut kolmivuotisen RAY-rahoituksen valtakunnallisen tuki- ja neuvontapalvelun toteutukseen. Sinuiksi-palvelun ammattilaisilta kuka tahansa voi kysyä seksuaalisesta suuntautumisesta (mm. a, bi, homo, lesbo, pan) ja sukupuoli-identiteetistä (mm. inter, muunsukupuolinen, trans, transgender, transvestiitti, queer) luottamuksellisesti, luotettavasti ja anonyymisti. Asia voi askarruttaa joko omakohtaisesti tai esimerkiksi perheen jäsenen tai läheisen kokemusten kautta.


Katso myös nämä
 

 

Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy