Eurogames - Helsinki Pride - Closing Party - July 2, 2016, Cable Factory, helsinki
ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


dtm
Miss Gay Finland 2016
Mr. Gay Finland 2016
Sinuiksi - tuki- ja neuvontapalvelu
www.seksipertti.fi
Palveluoppaassa mukana
Proud Optiikka
Proud Optiikka on yksityinen ja palveleva optikkoliike Helsingin Ullanlinnassa. Laadukkaiden tuotemerkkien lisäksi saat meiltä aina yksilöllistä ja asiantuntevaa palvelua. Kehysmallistostamme löytyvät mm. merkit Tom Ford, Saint Laurent Paris.
yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
pääkaupunkiseutu & uusimaa lounais-suomi häme & pirkanmaa kymenlaakso & etelä-karjala pohjanmaa keski-suomi & savo pohjois-karjala pohjois-pohjanmaa & kainuu pohjois-suomi linkit kaikki artikkelit

Kymmeniä hakemuksia perheen sisäiseen adoptioon

Sami Mollgren • 08.07.2009 11:38 • päivitetty: 08.07.2009 12:10 UUTISET: YHTEISKUNTA JA POLITIIKKA • KOTIMAA
Kymmenet lesboparit ovat hakeneet perheen sisäistä adoptiota, kertoo YLE uutisissaan. Adoptioneuvontaan on yksistään Helsingissä hakenut yli 20 pariskuntaa.Toistaiseksi kaikki adoptiohakemukset ovat tulleet naispareilta. Perheen sisäisen adoption rekisteröidyssä parisuhteessa mahdollistava laki tulee voimaan syyskuun alussa, mutta adoptioneuvontaan on voinut hakeutua jo nyt.

Itse adoptioprosessin pituus vaihtelee eri puolilla Suomea merkittävästi. Helsingissä "selvissä tapauksissa", prosessi on nopea, mutta monissa muissa kaupungeissa prosessi voi viedä aikaa puoli vuotta tai vuodenkin. Joillain paikkakunnilla ei adoptioprosessin käynnistämiseksi ole edes valmiiksi mietittyjä toimintatapoja.

Sekä adoptioperheet että kunnat kaipaavat valtakunnallista ohjeistusta menettelytavoista.

Lopullisen adoptiopäätöksen tekee käräjäoikeus, adoptioneuvonnasta saadun lausunnon perusteella. Adoption voi purkaa ainoastaan toisella adoptiolla.


Jaa Facebookissa

 

Kommentoi juttua: (Lähetä asia- ja kirjoitusvirheistä viesti henkilökohtaisesti kirjoittajalle, ei julkaistavaksi kommentiksi)

Jos lähetät julkaistavaksi tarkoitetun kommentin, se näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.

Lähetä jutun aihetta koskeva kommentti julkaistavaksi
Lähetä henkilökohtainen viesti jutun kirjoittajalle (ei julkaistavaksi)Keskity kommentissasi jutun aiheeseen ja kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä hauku muita ihmisiä. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Katso myös nämä
  Mainonnan paikka  
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2016 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy