ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


äänitallenteet kuvagalleriat media-arkisto tapahtumaraportit sateenkaaren värinen suomi uutiset

Kuvagalleria: Bileet dtm:ssä euroviisuhengessä

Camille • 27.05.2012 01:25 • 1 kommentti. TAPAHTUMARAPORTIT • KOTIMAA
Ensimmäiset ranneliike.net -bileet dtm:ssä perjantaina 25. toukokuuta 2012 olivat euroviisu-teemaiset - sillä bileet järjestettiin euroviisuviikolla. Jatkossa bileitä eri teemoilla on luvassa kuukausittain.

Ranneliike.net -bileiden kantavana voimana on sateenkaarihenkisyys ja siihen liittyvä yhteisöllisyys. Vaihtuvat teemat perustuvat monimuotoiseen homokulttuuriin - jopa klisheisiin. Bileissä yhdistyvät ne ainekset, joista kunnon homobileet on tehty.

Bileillä tuetaan seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen hyväksi tehtävää työtä

Jokaisesta sisäänpääsylipusta lahjoitetaan 2 euroa valtakunnallisen seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen vertaistuki- ja neuvontapalvelulle, "Homoinfolle". Homoinfo -konseptia kehitetään vuoden 2012 aikana Pirkanmaan Setan tuki- ja neuvontapalvelun pohjalta valtakunnalliseksi yhteisprojektiksi, joka toimii sekä omilla sivuillaan, että ranneliike.netissä. Palvelu tarjoaa niin luottamuksellista puhelin- ja nettineuvontaa kun vastauksia ranneliike.netin julkiseen Homoinfoon lähetettyihin kevyempiinkin ihmissuhde- ja homokysymyksiin.

Euroviisuäänestys

Bilevieraille järjestettiin oma äänestys tämä vuoden euroviisuehdokkailta. Väki sai äänestää kappaleita samalla pisteytyksellä kuin euroviisuissa äänestetään eri maita: kappaleille annettiin pisteitä yhdestä kahdeksaan, toiseksi parhaalle kymmenen ja parhaalle kaksitoista. Ruotsi vei voiton.

1. Ruotsi: Loreen - Euphoria
2. Ranska: Anggun - Echo (You And I)
3. Venäjä: Buranovskiye Babushki - Party For Everybody
4. Serbia: Željko Joksimovic - Nije Ljubav Stvar
5. Irlanti: Jedward - Waterline
6. Saksa: Roman Lob - Standing Still
7. Albania: Rona Nishliu - Suus
8. Sveitsi: Sinplus - Unbreakable
9. Kypros: Ivi Adamou - La La Love
10. Norja: Tooji - Stay


LISÄÄ KUVIA BILEISTÄ TULOSSA!!

rlimg-6604jpg.jpg rlimg-6636jpg.jpg rlimg-6638.jpg rlimg-6639jpg.jpg rlimg-6643.jpg rlimg-6651.jpg rlimg-6655.jpg rlimg-6658.jpg rlimg-6663jpg.jpg rlimg-6674.jpg rlimg-6679.jpg rlimg-6686.jpg rlimg-6694jpg.jpg rlimg-6695jpg.jpg rlimg-6696.jpg rlimg-6699b.jpg rlimg-6700b.jpg rlimg-6703.jpg rlimg-6707.jpg rlimg-6708.jpg rlimg-6713jpg.jpg rlimg-6721jpg.jpg

kuuntele


Katso myös nämä
 

 

Lukijoiden kommentit (kommentit ovat kirjoittajiensa mielipiteitä)
UMK TOP 40 ARTo teki kaikille euroviisufaneille loistavan kappaleen ja kappale puhuttelee eritoten Ranneliikkeen ystäviä! Kappeleen nimi on KAAPITON ja se on kuultavissa Youtubessa. (ehkä myös pian radioissa)


www.youtube.com


Käykäähän kuuntelemassa ja tykkäämässä!
  ARToFAN (ei rekisteröitynyt) • 11.06.2012 17:04
Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin)   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy