ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
vino aivopuolisko trendit kirjat lehdet sähköinen glbt-kirjasto elokuvat ja sarjafilmit tv-kalenteri televisio radio levyesittelyt artistiesittelyt listat ooppera linkit kaikki artikkelit

Kulttuuripääkaupunki: Tanssiteatterin Passio Turun tuomiokirkossa

Tanssiteatterin suurteos Passio on kärsimysnäytelmä. Esityspaikkana on Turun tuomiokirkko. Tanssiteos on poikkeuksellisen suuri kirkkoesitykseksi. Esityksiä on 16, viimeiset toukokuussa ja heinäkuussa.

Tiina Lindfors vastaa koreografiasta ja ohjauksesta. Mukana ovat Turun filharmoninen orkesteri ja Chorus Cathedralis Aboensis eli CCA-kuoro. Orkesteria johtaa Juha Kangas ja kuoroa Timo Lehtovaara. Säveltäjämestari Arvo Pärt ei päässyt keskiviikon ensi-iltaan, mutta on tulossa toukokuussa.

Koreografina Tiina on usein kantaaottava ja painottaa tanssin teatterillisia vaikutusmahdollisuuksia. Hän on aktiivisestsi taistellut vähemmistöjen puolesta ahdasmielisyyttä ja tietämyyttä vastaan. Elämäntyöstään, Tanssiteatteri ERIstä Tiina Lindfors on syystäkin ylpeä. Lindforsille on myönnetty Svenska Kulturfondenin palkinto 2005 ja Suomen Kulttuurirahaston palkinto 1999 sekä Suomi-palkinto 1995 ja läänin taidepalkinto 1992 yhdessä Tanssiteatteri ERIn kanssa.

yle.fi


Katso myös nämä
 

 

Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy